Cel mai bun program de decodat telefoane gratis

Ieri, după prezentarea programului Universal Advance Unlocker, un cititor mi-a scris pentru a-mi recomanda să încerc și Universal Simlock Remover, în opinia sa, cel mai bun de decodat telefoane gratuit dintre toate cele existente. Bineînțeles că nu am putut refuza invitației.

Program de decodat telefoane - USR

Universal Simlock Remover nu este un program, ci un pachet de programe de decodat telefoane, organizate în funcție de principalii fabricanți. Astfel, în Universal Simlock Remover vom găsi tot felul de programe care fie ne vor pune la dispoziție codurile de decodare, fie ne vor indica pașii ce trebuiesc urmați pentru deblocarea acestora pe alte căi.

De exemplu, dacă doriți decodarea / deblocarea rețelei unui telefon Nokia, dați click pe „Nokia”, apoi, în funcție de categoria la care se încadrează telefonul vostru, alegeți programul cu care doriți să încercați să-l deblocați:

deblocare telefoane nokia

Pentru exemplificare, haideți să alegem programul Nokia tool by Rolis, un program de decodat telefoane pe care în puteți găsi și individual în anumite forumuri GSM.

Decodare telefon nokia cu Nokia tool by Rolis

Nokia tool by Rolis permite decodarea telefoanelor Nokia conectate la calculatorul în care acesta este rulat. Spre diferență de celelalte programe care, după cum știți, vă calculează codul de deblocare a telefonului și vă oferă indicații cu privire la introducerea acestuia în telefon, Nokia tool by Rolis comunică cu terminalul prin intermediul unui port COM virtual.

Pentru asta, înainte de a conecta telefonul pe care doriți să-l deblocați la PC, asigurați-vă că ați instalat toate driverele oferite de fabricantul acestuia. După instalarea driverelor și realizarea conexiunii, urmați instrucțiunile oferite de program.

După cum veți observa atunci când îl veți instala și rula, Universal Simlock Remover a fost conceput pentru a fi utilizat în service-urile GSM și prin urmare, câteva programe incluse în acestea necesită cunoștințe avansate pentru a putea fi utilizate. Dar să nu vă descurajați, YouTube e plin cu tutoriale video care vă pot fi de folos, iar dacă în YouTube nu găsiți, încercați-vă norocul și în Google. Cu siguranță nu sunteți primii care folosește respectivul progrămel la decodarea propriului telefon.

Puteți folosi Universal Simlock Remover la…


 • decodat telefoane Siemens
 • decodat telefoane Alcatel
 • decodat telefoane Ericsson
 • decodat telefoane Mitsubishi
 • decodat telefoane Nokia
 • decodat telefoane Samsung
 • decodat telefoane Bosch
 • decodat telefoane Motorola
 • decodat telefoane Panasonic
 • decodat telefoane Philips
 • decodat telefoane Sagem
 • decodat telefoane Sony
 • decodat telefoane Sharp
 • decodat telefoane Sendo
 • decodat telefoane Toshiba
 • decodat telefoane LG
 • decodat telefoane Nec
 • decodat telefoane BenQ
 • decodat telefoane Maxon
 • decodat telefoane VK
 • decodat telefoane SonyEricsson
 • resoftat diverse modele de telefoane
 • resetat codul de blocare (pin) al telefoanelor acceptate

Pentru a descărca Universal Simlock Remover faceți click aici. Dacă doriți să cunoașteți și alte programe de decodat telefoane, vizitați arhiva etichetei „decodare telefoane„. Voi arhiva în aceasta toate programele de acest gen pe care le voi testa.

Important!

Eu nu decodez telefoane, așadar nu-mi trimiteți IMEI-urile telefoanelor pe care vreți să le decodați fiindcă nu vă pot ajuta! Cel mult pot să caut în locul vostru în Google o soluție gratuită de deblocare și, dacă o găsesc, să v-o recomand.

Mai mult de atât chiar nu pot face. Nu știți dacă telefonul vostru poate fi decodat cu programul prezentat mai sus? Descarcați programul, instalați și aflați răspunsul în doar câteva secunde! Dacă se poate, mă bucur, dacă nu se poate, îmi pare rău…

Tech & Lifestyle

Ai o întrebare sau o problemă cu PC-ul și cauți o soluție? Postează întrebarea pe ask.cristianls.ro și lasa-ne să-ți dăm o mână de ajutor! Suntem mulți, știm multe!

304 Comentarii

 1. salut am un telefon samsung si prime decat cartela orange si am incercat sa bag in el una de cosmote si lam blocat cum pot sa il fac si eu

 2. am un telefon htc desire 310 blocat in orange,cum pot sa-l decodez?multumesc frumos.

 3. te rog daca poti sa-mi dai un sfat…prietenul meu a plecat in cursa prin Europa, are la ei doua telefoane codate la orange, dar patronul i-a dat inainte de plecare pentru telefonul cu care tine legatura cu firma o cartela de vodafone…si i-a dat un telefon mai vechi de vodafone dar fara incarcator….avea nevoie de incarcator auto cu mufa groasa, dar n-a gasit incarcator unde a cautat inainte de a iesi din tara….n-a putut cauta mult ca era in criza de timp. Cum s-ar putea decoda telefonul de orange? unul e model mai vechi, un Nokia cu sina, poate ala ar mai usor de decodat ? ar fi o modalitate mai simpla ? Multumesc !

 4. Salut pot decoda cu programul prezentat Nokia Lumia 635 codat in Orange?Multumesc anticipat.

 5. Iphone 5s se poate debloca cu acest program

 6. Buna am un nokia lumia 530 e blocat pr vodafon se poate debloca?

 7. Am un Nokia lumia 625 codat orange, poate fi decodat cu acest program?

 8. Se poate debloca cu acest program un samsung wave2

 9. merge si la samsung sm-g357fz

 10. Un LG A225 poate fi decodat cu acest program?

  Stima.

 11. am un nokia c 5-00.2 si este codat pe reteaua vodafon si as vtrea sa folosesc orange ; ma poti Te rog ,ajuta sa-l de codez ? imei 354640/05/158180/4 , Code : 059K284 , fcc id : QFXRM-745 ,DACA TE AJUTA LA CEVA.

 12. Am un telefon vodafone 890N si e codat pe vodafone imi trebuie un cod de deblocare

 13. am un nokia lumia 520 blocat pe 3 network anglia. cum as putea sa’l deblochez gratuit, sau acest tel nu se poate?

 14. se poate debloca un xperia m2?

 15. sal. am si eu un htc 310 luat din amanet si imi zice introducere blocare SIM ME… cum pot sa il fac?… am incercat cu tot felul de programe de root si de unlock root si tot nu merge…

 16. ciao..cum fac sa deblochez un Lumia 635 de la Orange?

 17. nu prea au modele de telefoane noi… am un alcatel onetouch pop c3 si ma tot chinui sa-l decodez cumva

 18. buna ziua am un telefon huawei Y530-U00 este codat pe orange si am bagat o cartela de telekom si am incercat sa il deblochez dar acum l-am blocat mai rau si imi spune deblocare BLOCAJ SIM a rog sa ma ajutati este urgent …multumesc

 19. As vrea si eu codul la un vodafone smart 4..cum reusesc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *