10 jocuri și aplicații Android de top, oferite gratuit de Amazon doar astăzi!

Chiar dacă am anunțat că voi lua o pauză de două săptămâni, o întrerup cu un articol scurt pentru a vă anunța promoția Amazon de astăzi, promoție care ne permite să descărcăm gratuit oricare dintre cele 10 jocuri și aplicații Android de top puse la bătaie.

aplicatii amazon

Vă reamintesc faptul că pentru a descărca și instala aceste jocuri și aplicații trebuie neapărat să dispuneți de un cont Amazon și de aplicația Amazon Appstore instalată în dispozitivul Android în care doriți să le utilizați. Iată care sunt aplicațiile și jocurile oferite gratuit astăzi:

Promoția este valabilă doar astăzi, așa că știți ce aveți de făcut dacă doriți să obțineți gratuit oricare dintre aplicațiile și jocurile listate mai sus. Crăciun Fericit!

4 Comentarii

  1. Mersi pentru oferta! 🙂 Ai uitat sa mentionezi ca oricine cumpara sau downloadeaza o aplciatie gratuita din market-ul de android primeste 5$ 🙂 ce pot fi folositi sa cumperi aplicatii pentru droizi cu ei.

    1. Left 4 Dead 2 is up for sale until 10 a.m. Pacific Time. Scuze pentru miile de comentarii, dar am zis sa precizes ca sa vezi si sa nu mai aprobi comentariile daca a trecut de ora 8 seara la noi… cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.