1TB spațiu online pentru stocare fișiere în Spotbros

De Spotbros nu-mi amintesc să vă fi vorbit până acum, așa că voi încerca să vă pun rapid la curent cu acest serviciu care, în următoarele 30 de zile ne oferă posibilitatea de a obține gratuit 1TB spațiu online de stocare a fișierelor de orice tip; serviciu pe care eu în folosesc doar pentru a găzdui fotografii, muzică și copii de siguranță ale mașinilor virtuale.

Spotbros 1TB gratis

Spotbros e un serviciu cloud de origine spaniolă, a cărui principal scop este facilitatea schimbului de mesaje și fișiere de orice tip între utilizatorii săi de formă individuală său în grupuri private, nelimitate din punct de vedere al numărului de membrii.

Ieri, odată cu lansarea versiunii 3.0 pentru Android, dezvoltatorii săi au început să ofere gratuit utilizatorilor serviciului 1TB spațiu online pentru stocarea și partajarea fișierelor, adică de 500 de ori mai mult decât ne pune la dispoziție Dropbox, fără a fixa o limită de mărime pentru fișierele încărcate. Pentru a beneficia de promoție, după instalarea aplicației Spotbros în smartphone-ul cu Android și crearea unui cont de utilizator, accesați setările aplicației și apăsați „Get your FREE TB!„:

Spotbros activare 1TB

Imediat după apăsarea butonului se va deschide agenda. Selectați în acesta minimum 10 persoane cărora doriți să le trimiteți o invitație de utilizare a Spotbros, trimiteți-le invitația, apoi reveniți la setările aplicației pentru a vedea codul de activare.

Accesați spotbros.com, autentificați-vă în cont folosind adresa de email și parola utilizate la crearea contului, apoi introduceți codul promo afișat pe smartphone în caseta de activare din colțul drept superior al interfeței Web a serviciului. Înregistrați-l și așteptați realizare upgrade-ului. Începând din acel moment veți dispune de 1TB spațiu online de stocare pe care să-l folosiți după bunul plac, accesibil de pe PC și tabletă prin Internet Browser, sau de pe smartphone prin intermediul aplicației.

Spotbros în Google Play

17 Comentarii

 1. no shit! tocami acu’ cand nu mai dispun de un smartphone, na ce bafta am si eu!

  merge daca folosesc smartphon-ul altui individ?

  1. Bineînțeles. Important e să ai un smartphone cu Android pe care să instalezi aplicația.

 2. Cam scartie in capul meu, ideea fara suparare.
  Deci sa recapitulam fiecare utilizator are gratuit un Tb sau e vorba de vro suma?
  Oricum, ma intreb cat platesc ei pentru un 1tb de spatiu, ca doar trebuie existe si un server fizic ,nu ?
  Eu personal as oferi serviicul asta doar pentru firme, cel putin la aceste resurse… dar ma gandesc ca e o faza gen resurse nelimitate dar nu prea…

  1. @Marian, e o promoție pe care multe servicii o fac. Ține cont că peste 80% dintre utilizatorii de Dropbox au conturi gratis, iar o mare parte din ei au cu mult peste 10GB (eu am 29GB; de exemplu). Bun, acum să-ți explic cum e cu acest spațiu:
   1. Dropbox nu are serverele proprii, le închiriază de la Amazon (AWS)
   2. Nu se plătește chirie pentru serverele AWS, ci o taxă în funcție de trafic (GB transferați lunari; upload & download).
   3. Când se oferă astfel de servicii se mizează pe faptul că utilizatorul va folosi acel spațiu pentru a găzdui acele fișiere, nicidecum pentru a face permanent trafic. Tocmai din acest motiv este limitat traficul în toate serviciile de acest gen, indiferent că e vorba de Dropbox sau de Box.
   Sper că nu mai „scârțâie” nimic acum… 🙂

  1. Agenda s-a încărcat mai greu și la mine, dar dacă nu se încarcă deloc, ori e vorba de un bug, ori nu s-a instalat cum trebuie.

  1. Agenda s-a încărcat mai greu și la mine, dar dacă nu se încarcă deloc, ori e vorba de un bug, ori nu s-a instalat cum trebuie.

 3. pana la urma te costa ceva ca bagi fisiere fotografii etc.eu mi-am facut cont si am bagat niste poze sper sa nu trebuiesca sa dau bani.trebuie sa dau bani?

 4. Spune-mi si mie te rog , cum pot descarca mai tarziu fisierele deja incarcate in cloud pe Spotbros.Nu gasesc optiunea.Merci.

  1. Pentru orice alte fișiere decât cele redate în mod automat, din browser se descarcă dând click pe ele.

 5. Pai la click , imi spune ca nu poate fi vazut online etc etc ca-l convertesc , iar cu click dreapta nu am optiune de descarcare , doar salvare link.Tot nu reusesc sa descarc odata ce am uploadat ceva.Merci.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.