2GB bonus pe Google Drive, cu ocazia Safer Internet Day

Păstrând rețeta de anul trecut, Google oferă utilizatorilor serviciului Google Drive, cu ocazia Zilei Siguranței pe Internet, un bonus de 2GB spațiu de stocare. Pentru a beneficia de cei 2GB trebuie să examinați setările de securitate a propriului cont.

bonus internet safer day

Spațiul de stocare extra va fi adăugat contului la completarea verificării și este permanent, în sensul că nu va fi restat, cum se întâmplă în cadrul altor promoții, după o anumită perioadă de timp. Dacă sunteți interesați ar trebui să vă grăbiți, promoția expiră în câteva ore! (via)

11 Comentarii

  1. Mulțumiri. Uitasem complet ca am GoogleDrive, vad acum ca-i plin de muzica.
    Pentru utilizatorii de Windows Phone recomand OneDrive, 30 de gb spatiu de stocare din cateva miscari simple, plus un referral bonus daca recomanzi cuiva si-si face cont.

  2. Daca vreti cu adevarat spatiu de cloud puteti folosii schema cu virtualboxul si cu schimbarea MAC-ului si a adresei IP la inregistrare… Eu am 25gb de cloud cu care imi sincronizez datele de pe VPS.

  3. Mi-am verificat acum toate cloud-urile, 19 gb pe GoogleDrive (se pare că am făcut verificarea de siguranță și în alt an), 30 pe OneDrive (pe care îl folosesc aproape zilnic) și … drums … ba dum tssss … 2,5 giga pe Dropbox.
    Dropbox-ul îl folosesc de două, trei ori pe an, când plec în concediu. Mi-am făcut un mic sistem de supraveghere pentru când sunt plecat de-acasă, și clipurile filmate la mișcare se încarcă automat pe Dropbox iar eu le pot vedea oricând. În peste trei ani de când folosesc sistemul n-am văzut decât clipuri cu schimbări bruște de luminozitate când e vreo furtună pe-afară. E aproape dezamăgitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.