Cum se forțează activarea accelerării hardware a plăcilor video NVIDIA pentru Adobe Premiere PRO CS6 & CC

Am creat un video scurt despre cum se forțează activarea accelerării hardware a plăcilor video NVIDIA pentru Adobe Premiere PRO CS6 & CC, atunci când aceasta nu este activată implicit deoarece modelul nu este listat în whitelist (cuda_supported_cards).

Și mai simplu: această metodă este valabilă doar în cazul în care GPUSniffer răspunde cu: „Not chosen because it did not match the named list of cards”.

randare video având accelerarea hardware activata premiere pro

Un efect neplăcut al forțării accelerării hardware pentru plăcile video nelistate oficial este instabilitatea sistemului în timpul randării video, dar acesta, cel puțin în opinia mea, e mai puțin neplăcut decât lenta realizare a randării având procesorul solicitat la capacitate maximă.

De asemenea, e posibil ca Premiere Pro CS6 ori Premiere Pro CC să nu funcționeze, să se închidă pe neașteptate în timpul procesului de randare, șamd. Dacă se întâmplă acest lucru, desigur, ștergeți numele plăcii video din lista „cuda_supported_cards” și reporniți programul.

3 Comentarii

 1. doar un profesionist poate face un tutorial, cea ce nueste cazul un tutorial cu adevarat profesional ecsplica cu voce totul de la A la Z CU VOCE.urasc tutoriale fara voce de aceea este un tutorial mediocru chiar de joasa calitate ca profesionalism si calitate,unde nu este profesionalism nu este nici calitate trebue sa fi de acord cu mine macar in asta respect munca respect interesul dar numi-place mediocritatea trebue sa descri pas cu pas ceea-ce faci altfel este inutil sa pierdem timpul fara sa intelegem macar o iota din ceea ce faci tu in acest filmat astfel ne-ai luat de prosti.?si nu vreau sa ma intelegi gresit acestai adevarul…..!!!!

  1. Nu! Dacă luam pe cineva de prost spuneam cu voce: click dreapta pe CMD » „Run as administrator” » scrieți „cd /” și apăsați „Enter”. Scrieți „cd c:AdobeAdobe Premiere PRO CS6” și apăsați „Enter”. Scrieți „GPUSniffer.exe” și apăsați „Enter”…

 2. ecsplica cu voce totul
  In expresia de mai sus EXPLICA-MI si mie in ce dictionar al limbii romane ai gasit acest cuvant : ecsplica.
  Intreb numai :- esti roman de origine ?
  – cate clase ai promovat ?
  – sa nu-mi spui ca ai terminat o facultate la Oxford, Cambridge, etc., etc., ………….. ca nu te cred nici mort, cum vine vorba !!!!!!!!!!!!!!!!
  Cu stima, Nicu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.