Acceleratorul de particule, Windows 10 și alte chestii diavolești

Suntem un popor credincios din fire, ba ortodox, ba catolic, în funcție de conducător și/sau dictator. Credem în Dumnezeu aproape la fel de mult ca-n bătutul nevestei. La fel ca și obiceiurile, crezurile s-au împrumutat între regiuni și adaptat în funcție de necesități. De exemplu, după cum îmi relata un clasic în viață, văzând că oltenii cară coșuri în cap, locuitori ai unei regiuni căreia nu-i spun numele fiindcă se supără moldovenii, nu s-au lăsat mai prejos și-au început să care și ei în cap, dar nu coșuri, ci pumni.

Bătaia e ruptă din rai, iar în anumite regiuni din țară, nu dau nume că nu vreau să se supere și mai tare moldovenii, din ce vedem pe la Știrile de la ora 17, e raiul pe pământ! Unii consideră că expresia „Te bat de te usuc!” nu e o amenințare, ci e promisiunea efectuării unui ritual de sfințire fără existența căruia n-ar exista moaștele. Contrar așteptărilor, din această regiune provin și cele mai multe minți luminate ale României, dar și cele mai iluminate. De la masajul capilar constant…

Enigma acceleratorului de particule a fost elucidată!

acceleratorul de particule

O spune Sori_niku, adică un Sorin mai mic, Sorinicu, deși n-ar trebui să excludem posibilitatea unui Sorin Nick_olaie, într-un comentariu la un articol care ne face o dezvăluire cutremurătoare: Microsoft ne-a ascuns un adevăr îngrozitor cu privire la Windows 10! Logo-ul Windows 10 nu e acesta, ci acesta:

roata soarelui

Adică rezultatul contopirii Roții Soarelui cu Ochiul lui Horus. Iar veștile teribile și devastatoare nu se opresc aici! Cortana e mai al Dracu’ decât Siri și Google Now la un loc.

Cel mai interesant e faptul că acest asistent Cortana nu va răspunde doar la simple întrebări, ci va interacţiona cu dvs. şi chiar va trimite emailuri în numele vostru. Cortana e incredibil de inteligentă… ea învaţă totul. Astfel, Cortana va fi un fel de inteligenţă artificială, care se va conecta cu serverele Microsoft. Astfel, prin intermediul Cortanei, Microsoft va şti totul despre dvs. [sursa]

Marea descoperire este făcută de un autor de încredere, care nu se semnează fiindcă îi este rușine să-și asume stupizeniile pe care le publică, înflăcărat luptător contra spionajului informatic și electronic dar care, ca de obicei, n-ar nicio problemă în a scrie tâmpenii pe un site care-și spionează vizitatorii în draci. Moldovean, desigur, dar genul cu care ți-e rușine că ești compatriot.

Primejdiile le coroborează și ElLupo, un lup naiv căruia amicului său cercetător la IFIN i-a fost nu-știu-cum să-i spună că-i și prost. Portalurile dintre lumi există, lupule, crede-ne!

naivul

Dar stați calmi! Îl avem de partea noastră pe Sf. Efrem depanatorul de calculatoare! Ne rugăm cu evlavie la el și el ne scapă de cel rău, schimbă logo-ul în unul blagoslovit și exorcizează Windows-ul de Cortane.

Later Edit:

  • Niciun posesor de minte iluminată n-a fost vătămat pe durata scrierii acestui articol. Pentru clarificări și obiecții ulterioare, vă aduc la cunoștință faptul că acest articol este un pamflet și-ar trebui citit și interpretat ca atare.
  • Comentariile celor care și-au arătat interesul față de mama, tata și tot neamul meu le-am șters din greșeală. Mă doare-n suflet, regulile sunt destul de clare.

9 Comentarii

  1. Un articol extrem de amuzant care te onorează. Un articol extrem de xenofob care te dezonorează.

  2. Nice nu bine s-o apărut windows 10 che gurile rele s-or şi apucat să spuie tot despre ascunzişurile şi dedesupturile din el. De parcă numai windows ar avea aşa ceava! Şi cel mai curios e că tot gurile rele nu şoptesc nice o vorba de programele de la tembelizor, care se ştie preabine că nenoroceşte şi re-programează minţile tele-vizionatorilor, nice o vorba de băuturile răcoritoare pline de chimicale mistice, sau de ameninţările de pe cer, adică dungile celea lăsate de avioane. Păi dacă e să o luăm aşa, nimic din ziua de azi nu mai este aşa cum ar trebui să fie.
    Îmi place articolul pentru că face parte din seria „să nu uităm să mai şi zâmbim”!

  3. ar merge una deaia cu „Illuminati, pam,pam!” dar, totusi unii oameni chiar exagereaza. le este frica de progress, de tehnologie, de tot ce nu intelg cum functioneaza. Imi place sorinicu, ar trebui sa se faca scriitor de fantezie, are imaginizatie sa scrie 100 de carti si tot nu s-ar termina. imi place si de lupicu asta, el stie sa asculte dar nu stie sa „prinda” nimic din ce asculta, vorba aia „iti intra pe o ureche si iese pe cealalta”.

  4. Doamne, mare e grădina ta și plină de tot felul de lighioane, care mai de care mai neghioabe! Scuză-mă, Cristian, dar nu pot să mă abțin citind aceste nerozii debitate de tot felul de personaje de doi bani care țin, cu tot ridicolul aferent, să demonstreze că au descoperit… roata?! Cum poți să-l bagi pe necuratu în ghiveciul ăsta legat de windows? Sunt curios cine ar citi aceste stupizenii, cum bine le numești. Dar… fericiți cei săraci cu duhul!

  5. Buna ziua, doresc sa precizez ca am avut Windows 8 original pe laptop, din fabrica, asa l-am cumparat. Am renuntat definitiv la el, acuma am Linux Mint 17.1 si sunt foarte multumit. La windows totul este foarte incet. Exemplul: instalarea la Linux Mint este extrem de rapida, la windows este jenant de inceata. Linux este viitorul. Toate cele bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.