Acesta este ultimul articol livrat prin fluxul actual Abonează-te la noul flux RSS!

Acesta este ultimul articol livrat prin fluxul RSS actual, motiv pentru care, dacă doriți să primiți în continuare articolele de pe blog în RSS Reader sau prin email, vă invit să vă abonați la noul flux RSS (dacă nu ați făcut deja acest lucru).

  • Pentru a vă abona la articole prin orice RSS Reader, adăugați la sursa fluxului adresa https://feeds.feedburner.com/cristianls
  • Pentru a vă abona la articole prin email, dați click aici, completați formularul și nu uitați să confirmați abonarea, dând click pe link-ul primit prin email.
  • De asemenea, pentru a nu pierde niciuna dintre recomandările pe care le fac, mă puteți urmări pe Google+ sau pe Facebook.

Profit de ocazie pentru a vă mulțumi că mă urmăriți, dar și pentru a vă cere scuze pentru neplăcerile provocate de această modificare. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, le aștept cu plăcere la adresa cristianls.ro[@]gmail[.]com, sau sub forma unui comentariu la această postare.

3 Comentarii

  1. Multumim pentru articolele pe care le scrii.Deci de acum in loc de programecalculator.ro sau com nu mai stiu,o sa fie cristianls.ro.Chiar mai simpluAm si trecut la noul tau RSS desi nu prea intelegeam ce e cu acest FEEDBURNER constat ca mai facusem abonament la alte siteuri(daca nu chiar la programecalculator)tot prin acest FEEDBURNER.Firefox-ul are un”buton”de RSS integrat deci e mai simplu sa te”urmaresc”.Felicitari pentru articole,mai ales la partea in care prezinti diferite programe si ne lasi si pe noi sa beneficiem de Download:)Multumim!

    1. Nu, programecalculator.ro nu devine cristianls.ro, se va ocupa altcineva de el de acum înainte. Eu voi scrie doar aici.

  2. Ma abonam cu placere la noul feed dar dupa inchiderea Google Reader am renuntat definitiv la citit feed-uri rss. Am revenit la metoda clasica, bookmark-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.