Activarea caracteristicilor ascunse ale Windows 10 (9926)

Era de așteptat ca după lansarea unui nou build al Windows 10 să apară și primele tweak-uri pentru acesta. În cazul de față putem activa, prin simpla adăugare a unor chei în regiștrii Windows 10 build 9926, câteva caracteristici care, cel mai probabil, Microsoft le va activa în mod implicit în versiunile viitoare.

Registry Hacks Windows 10

În primul rând putem activa noile versiuni ale ceasului și calendarului, iar în al doilea rând, vom putea înlocui actualul ecran de login cu unul mult mai atractiv.

Noul ecran de login al Windows 10

ecran login windows 10

Pentru activarea noului ecran de login al Windows 10 descărcați această arhivă rar, extrageți-i conținutul și instalați fișierul ActivareLogon.reg. Pentru revenirea la versiunea implicită instalați celalalt fișier .reg din arhivă.

Noul aspect al ceasului și calendarului din Windows 10

ceas si calendar windows 10

Pentru a dispune de noul look al ceasului și calendarului din Windows 10 descărcați această arhivă rar, extrageți-i conținutul și instalați fișierul ActivareCeas&Calendar.reg. Pentru revenirea la versiunea implicită instalați celalalt fișier .reg din arhivă.

Bonus: Activarea versiunii anterioare a meniului Start

meniul start anterior windows 10

Nu știu de ce l-ar prefera cineva, dar cert este că meniul anterior al Windows 10, adică cel din versiunile preview anterioare, poate fi reactivat în build-ul 9926. Pentru a-l activa descărcați această arhivă rar, extrageți-i conținutul și instalați fișierul ActivareMeniuStartAnterior.reg. Pentru revenirea la versiunea implicită instalați celalalt fișier .reg din arhivă.

Eu am creat versiunea instalabilă pentru a vă facilita procesul de activare, dar, dacă preferați să faceți același lucru manual, urmați indicațiile oferite de Rod Trent pe winsupersite.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.