Cum se activează sincronizarea în Brave

Deoarece un număr important de utilizatori au raportat încă de la începutul anului probleme provocate de funcția de sincronizare a Brave, respectiva caracteristică a fost eliminată pentru a fi reconstruită complet sub forma Brave Sync 2.

activare sync browser brave

N-am nevoie de istoric și altele, ci de sincronizarea bookmark-urilor între dispozitivele pe care le folosesc, în special între telefon și PC. Curând, după instalarea Pop!_OS pe desktop mi-am dat seama că sincronizarea nu funcționează.

Cum nu aveam timp de căutat soluții, am creat un cont nou de Firefox Sync, am importat în Firefox bookmark-urile din Brave, iar de acolo le-am importat în Brave. Pare complicat, însă nu mi-a luat mai mult de 5 minute. Aseară, însă, am găsit o posibilă soluție temporară.

Pentru început trebuie activată sincronizarea din Experiments (la care ajungeți tastând în bara de adrese brave://flags/), activând Enable Brave Sync și repornind browserul.

Enable Brave Sync

Creați un nou Sync Chain și adăugați la acesta celelalte dispozitive.

Puteți încerca întâi sincronizarea cu același pe care-l pe care îl aveți, mie nu mi-a funcționat. Sper, totuși, că soluția nu se va lăsa așteptată foarte mult timp.

Folosesc Brave de 2-3 ani și e singurul care-mi oferă controlul total asupra datelor inclusiv pe mobil, acolo unde este și printre puținele care blochează eficient anunțurile invazive și pop-up-urile. N-aș vrea să trebuiască să mă obișnuiesc cu altul…

2 Comentarii

  1. Ai incercat raindrop.io? Este un serviciu online care îţi permite să salvezi şi să-ţi sincronizezi bookmark-urile între diferite platforme şi/sau browsere. În planul free ai incluse unlimited bookmarks and devices access.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.