Cum se activează sincronizarea în Brave

Deoarece un număr important de utilizatori au raportat încă de la începutul anului probleme provocate de funcția de sincronizare a Brave, respectiva caracteristică a fost eliminată pentru a fi reconstruită complet sub forma Brave Sync 2.

activare sync browser brave

N-am nevoie de istoric și altele, ci de sincronizarea bookmark-urilor între dispozitivele pe care le folosesc, în special între telefon și PC. Curând, după instalarea Pop!_OS pe desktop mi-am dat seama că sincronizarea nu funcționează.

Cum nu aveam timp de căutat soluții, am creat un cont nou de Firefox Sync, am importat în Firefox bookmark-urile din Brave, iar de acolo le-am importat în Brave. Pare complicat, însă nu mi-a luat mai mult de 5 minute. Aseară, însă, am găsit o posibilă soluție temporară.

Pentru început trebuie activată sincronizarea din Experiments (la care ajungeți tastând în bara de adrese brave://flags/), activând Enable Brave Sync și repornind browserul.

Enable Brave Sync

Creați un nou Sync Chain și adăugați la acesta celelalte dispozitive.

Puteți încerca întâi sincronizarea cu același pe care-l pe care îl aveți, mie nu mi-a funcționat. Sper, totuși, că soluția nu se va lăsa așteptată foarte mult timp.

Folosesc Brave de 2-3 ani și e singurul care-mi oferă controlul total asupra datelor inclusiv pe mobil, acolo unde este și printre puținele care blochează eficient anunțurile invazive și pop-up-urile. N-aș vrea să trebuiască să mă obișnuiesc cu altul…

2 Comentarii

  1. Ai incercat raindrop.io? Este un serviciu online care îţi permite să salvezi şi să-ţi sincronizezi bookmark-urile între diferite platforme şi/sau browsere. În planul free ai incluse unlimited bookmarks and devices access.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.