Adaptor Micro USB la USB Type-C, de la Xiaomi

Odată cu Mi 5-ul am adăugat în coș și două adaptoare Micro USB la USB Type-C, că ar fi fost păcat să dau bani pe cabluri noi în condițiile în care mă asigurasem să am câte un încărcător în toate locurile pe care le frecventez des.

adaptor micro usb usb type-c

Pentru doar 8 lei le-am redat vechilor cabluri utilitatea. Păcat că n-au un șnur sau cel puțin o gaică, să le pot prinde la chei pentru a le avea la îndemână atunci când mă simt singurul om de pe pământ cu USB Type-C.

Nu se încălzesc și fac față cu brio încărcării rapide (9V), o spun fiindcă voia să-mi vândă un nene ceva asemănător, cu 25 de lei, dar se încălzea suficient încât să mă aștept să ia foc în orice moment, de parc-ar fi avut o rezistență montată în interior.

8 Comentarii

  1. Am pus si eu o comanda la gearbest.com in valoare de 9$ cu tot cu acel insurance,am ales free shiping,nu am selectat nici o posta,am facut comanda mai mult de test sa vad cat dureaza pana ajunge comanda la mine,daca ajunge sub 25 de zile cat spun este foarte bine si voi mai comanda,revin cu concluzii cand vine coletul (daca va ajunge 🙂 ) .

    1. Probabil ai fost sub atentia filtrului pentru spam,de aceea avand si problemele mentionate.

  2. Am pus si eu o comanda la gearbest in valoare de 9$ cu tot cu acel insurance,am ales free shiping,nu am selectat nici o posta,am facut comanda mai mult de test sa vad cat dureaza pana ajunge comanda la mine,daca ajunge sub 25 de zile cat spun este foarte bine si voi mai comanda,revin cu concluzii cand vine coletul.

  3. Sorry de „spam” dar am publicat si nu aparea nimic + ca daca faci vreo greseala gramaticala nu mai poti modifica,ar trebui sa bagi disqus parerea mea,acum sa va zic cum a decurs treaba cu comanda la gearbest:chinezi sau miscat repede coletul a fost pregatit si trimis prin Belgium Post,am ales free shipping deci se pare ca automat trimit posta belgiana,acum sa vedem cat mai dureaza pana ajunge pachetul de acolo 🙂 .In 4.07 am pus comanda in 5.07 comanda este cantarita (poza facuta de ei pe cantar 🙂 mi-a placut asta.
    Cred ca sunt seriosi !

  4. Bai frate, mai are lumea concedii dar mai si revine la munca… Deci: Were are you?
    P.S. Daca esti in luna de miere sorry, bucura-te la maxim pt ca stii cum se zice: Luna de miere este un concediu pe care il capata barbatul inainte de a lucra pentru noul sef.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.