Ambient Display în Nexus 5

Nexus 6, în afară de Android Lolipop, vine cu o caracteristică software care-l diferențiază de versiunile precedente: Ambient Display. Aceasta oferă posibilitatea de a vedea notificările fără a porni ecranul în totalitate, ceea ce implică un consum redus de energie.

ambient display nexus 6

Dacă vă numărați printre posesorii unui Nexus 5 cu Lolipop, root-at, puteți dispune de Ambient Display instalând această arhivă zip prin metoda flash zip a recovery-ului folosit.

8 Comentarii

 1. Interesanta chestie. Eu stiam ca asta se putea face doar cu schimbare de kernel, dar din cate vad in arhiva nu e nici un kernel. M-am inselat.

  1. Nu intotdeauna este nevoie. Spre exemplu, la telefonul meu Lg G Optimus E975 nu este nevoie sa instalez nimic pentru a avea Ambient Display si e asa de inteligent incat isi da seama de fiecare data care este minimul de luminozitate de care am nevoie in orice conjunctura 🙂

 2. buna
  ca toti ceilalti internauti care ti-au scris, am si eu o problema.
  am reinstalat win 7 de mai multe ori in speranta ca voi reusi sa imi rezolv problema dar… fara success. am accesat mai multe site-uri dar… la fel NIMIC AJUTATOR, pana am dat de site-ul tau, site, care asa cum il moderezi si le raspunzi celor care au nevoie de ajutor (fara sa primesti ceva) m-a deteminat sa iti scriu:
  in momentul in care accesez o melodie din you tube si vreau sa schimb din „n” motive cu alteva nu se face trecerea la cealalta melodie (film, desene animate sau orice altceva) decat cu titlul, pe ecran ramane acelasi lucru accesat de prima data (nu stiu daca m-am exprimat clar sa poti intelege problema care e destul de „enervanta” deoarece fetita mea se uita la desene si trebuie mereu sa ii scriu in google ce ar vrea sa vada).
  in speranta ca imi vei da un raspuns la problema mea, eu voi mai citi cate ceva pe aici. poate, poate…voi afla pe unde este vreo setare pusa gresit de mine
  multumesc anticipat

  1. buna

   nu ma pricep f bine dar iti scriu ce vad: CPU 320 GHz, 3GB RAM, placa video force Nvidia
   daca mai trebuie altceva spune-mi

 3. buna

  nu ma pricep f bine dar iti scriu ce vad: CPU 320 GHz, 3GB RAM, placa video force Nvidia
  daca mai trebuie altceva spune-mi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.