Android 4.4.2 KitKat pe Samsung Galaxy S I9000

Chiar dacă Samsung a uitat de Galaxy S I9000, Android 4.4.2 ajunge cu ajutorul CyanogenMod 11 și pe acest dispozitiv, pentru a demonstra că hardware-ul său îndeplinește cerințele pentru a-i face față versiunii KitKat. Al doilea snapshot a fost publicat duminică și poate fi descărcat de pe site-ul oficial. Instalarea ROM-ului se realizează ca în cazul oricărei alte versiuni de CyanogenMod, după care urmează instalarea kitului gapps oficial pentru CyanogenMod 11.

Android KitKat Samsung Galaxy I9000

CyanogenMod 11 se mișcă fluid, chiar mai bine decât mă așteptam înainte să-l instalez, fiind inclusiv puțin mai rapid decât versiunea anterioară, care avea la bază Android 4.3.

Bug-uri există pe alocuri, dar e ceva normal având în vedere că vorbim de un stapshot. De exemplu, unele notificări vor trebui șterse de 3-4 ori până când, într-un final, să nu-și mai facă apariția, conexiunea USB se stabilește puțin mai greu decât cu CyanogenMod 10.2, iar conexiunea Bluetooth se pierde ușor dacă distanța între dispozitive e mai mare de 1m.

În rest n-am nimic de comentat. Celelalte conexiuni și caracteristici funcționează perfect și mai mult, unele aplicații (Google+ & Feedly, de exemplu) se deschid și mișcă mai bine. Cu alte cuvine, dacă dețineți un Galaxy S i9000 cu CyanogenMod, merită să faceți upgrade versiunea 11.

12 Comentarii

 1. Salut! Am un telefon (o chinezarie cu aceleasi specificatii ca i9000) cu 4.0.4, intrebarea mea este as putea instala si eu, si care sunt pasii de efectuat? Multumesc!

  1. Din păcate nu poți. Încearcă să cauți un port cyanogenmod adaptat pentru dispozitivul tău, deși nu pre cred că o să ai șanse de reușită.

 2. Super! Abia astept sa il incerc si eu.
  Am o intrebare. Am avut si eu Samsung Galaxy S I9000 (si inca il am). Dar mi-am cumparat recent un Motorola Moto G la un pret foarte bun. Merita fiecare banut. Ce parere ai de Moto G?

  1. N-am avut posibilitatea să testez un Moto G câteva zile sau măcar câteva ore bune, ci doar 30-40 de minute, dar chiar și așa mi-am făcut o părere foarte bună despre el. Drept dovadă, dacă atunci când am achiziționat GS4 aș fi avut posibilitatea să iau un Moto G, l-aș fi luat fără să stau pe gânduri.

 3. Sal! am instalat inca din februarie 4.4.2 pt samsung galaxy s1, am facut deja 2 update-uri…dar se misca foarte greu..intrebarea mea este…ce android ar trebui instalat ca telefonul sa mearga foarte rapid? Thanks

 4. salut cristian , merge pus kitkat pe s i9000 ? si afecteaza cu ceva ingreunarea aplicatiior sau a softului … cumva cu freeze time de cateva secunde atunci cand esti apelat ? .. multumesc anticipat..

  1. Cred că ai făcut și ce nu trebuia, nu doar ce trebuia. Detaliază pașii urmați să vedem dacă te poate ajuta careva.

 5. Buna prieteni,am un lg p500,si samsung gt i9000.As vrea sa-mi trag calendarul de pe lg p500 care mi-a mers f bine pe samsung care are 2.3. 4si merge greoi insa are memorie mai mare si n-a putut nimeni sa na ajute.Am incercat cu superBackup dar nu merge.Ajutati-ma daca stiti vreo posibilitate.Multumiri!!!

 6. salut , ai putea face un tutorial pentru instalare, sunt foarte multe persoane care nu stiu, sau la instalare de recovery gen cmw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.