Aplică efecte retro pozelor tale cu XnRetro pentru Windows, OS X, Android și Linux

XnRetro e unul dintre puținele programe de modificat poze disponibil în versiuni compatibile cu Windows, Mac OS X, Android și Linux. Pentru Windows, XnRetro este oferit sub forma unui program portabil a cărui spațiu de lucru este divizat în patru mari secțiuni, respectiv bara de instrumente, vizualizatorul de fotografii  panoul de ajustare a principalilor parametri ai fotografiei și secțiunea filtrelor, efectelor și ramelor prestabilite.

XnRetro ne pune la dispoziție pentru 20 de filtre și efecte retro foarte creative, motiv pentru care îl putem compara Fotor, program despre care am vorbit de curând. Și fiindcă tot am adus vorba de o comparație, deoarece nu avem alte criterii esențiale de diferențiere a acestora în afară de compatibilitatea cu principalele sisteme de operare, XnRetro ar ieși câștigător de pe urma unei astfel de confruntări datorită versiunii sale create special pentru utilizatorii distribuțiilor Linux.

XnRetro: aplică efecte retro pozelor

O chestie care îmi place foarte mult la XnRetro e interfața practic identică indiferent de platforma în care este utilizat. Cu alte cuvinte, indiferent dacă vei folosi programul pe Mac OS X sau Linux după ce te-ai obișnuit cu el pe Windows, vei ști cu exactitate locul în care se află fiecare funcție sau opțiune a sa fără a mai fi nevoit să te supui mai întâi unei noi perioade de acomodare în noul mediu.

În ceea ce privește versiunea pentru Android, aplicația este simplă, rapidă și dispune de o interfață foarte intuitivă, funcțiile, filtrele și efectele fiind același pe care le regăsim în versiunile pentru sistemele de operare pentru sistemele Desktop:

XnRetro pentru Android

În concluzie, consider că XnRetro este unul dintre cele mai bune aplicații pentru Windows, Mac OS X, Linux și Android cu care putem aplica rapid efecte retro pozelor noastre și prin urmare, categoric, vă recomand să-l încercați. După cum am mai spus, dacă sunteți utilizatori de Windows, nici măcar nu va fi necesar să-l instalați pentru a face acest lucru. Pentru a-l descărca, indiferent de sistemul de operare pe care îl folosiți, vizitați site-ul său oficial. Versiunea pentru Android, firește, o găsiți în magazinul Google Play cu același nume. Și că tot am adus vorba de Android, în magazin o veți găsi atât în variantă gratuită —însoțită de publicitate, categoric— cât și în variantă pro, aceasta din urmă costând la momentul actual 3,50 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.