Google Keep are și versiune pentru Chrome

Google a lansat de curând serviciul Google Keep în speranța că va atrage utilizatorii Evernote și Microsoft One Note. Serviciul este rapid, simplu, elegant și, la fel ca Evernote, permite adăugarea pozelor în notițe, crearea de liste de cumpărături și sarcini. Dar nu despre asta voiam să vă vorbesc, ci despre lansarea în urmă cu patru zile a aplicației Google Keep pentru Chrome. Aplicația poate fi accesată și offline și se integrează perfect în sistemele de operare Windows, OS X și Linux.

Google Keep

Chiar dacă Google Keep pentru Chrome poate fi utilizată și offline, notițele create sau modificările aduse notițelor de pe alte dispozitive, logic, nu vor fi vizibile fără conexiune. În schimb, dacă au acces la Internet toate dispozitivele pe care ai instalat și configurat aplicați pe același cont Google, modificările sunt vizibile în timp real, iar asta îmi place deoarece eu o folosesc atât în Chrome cât și în Android:

Google Keep pentru Android

La momentul scrierii acestui articol, aplicația Google Keep pentru Chrome nu putea fi găsită în magazinul de aplicații și extensii al browserului, însă putea fi instalată accesând acest link. Google Keep îmi place, dar îmi place mai ales datorită faptului că este mai puțin greoaie decât Evernote și că anumite acțiuni, de exemplu, încărcarea pozelor în notițe, se realizează mult mai simplu și mai rapid.

2 Comentarii

  1. Bun articol! Însă puteai să blurezi notița cu pizza!!! Nu de alta, dar poate mai citesc și femei gravide!!!

    1. Cum nu era ceva confidențial, am trecut cu vederea. Dar, apropo, nu cunosc nicio gravidă care să-mi citească blogul :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.