Așa va arăta Sagrada Familia în 2026, când va fi terminată (video)

Sagrada Família (Sfânta Familie) este o uriașă biserică din capitala Cataloniei, Barcelona (în nord-estul Spaniei). Imensa clădire este încă neterminată, deși se lucrează la ea din 1882. Aceasta nu este finanțată din bani publici, asa cum se obișnuia în Evul Mediu. Sursele de finanțare sunt donațiile private și încasările din biletele de intrare. Numele oficial este Temple Expiatori de la Sagrada Família (în catalană). Proiectul original al bisericii Sagrada Familia a fost făcut de arhitectul Antonio Gaudi, care a lucrat la el peste 40 de ani, ultimii săi 15 ani din viață fiind dedicați în exclusivitate acestuia.

Wikipedia

Deși Jordi Faulí, arhitectul actual, estimează că va fi terminată abia în 2026, acum avem ocazia să vedem rezultatul final, creat cu ajutorul tehnologiei de modelare în 3D:

https://youtu.be/RcDmloG3tXU

Dar până în 2026 se pot întâmpla multe și apropo de asta, n-ar fi pentru prima dată când construcția este amânată iar arhitectul înlocuit, așa că surprizele nu sunt excluse. Eu sper doar să reușim să o vedem finalizată și în realitate…

via gizmodo

14 Comentarii

  1. Nu stiu de ce dar pe acest blog nu am sunet.Si asta de cand sa upgradat browserul de la Firefox 23 la Firefox 24.Ciudat,nu?Si nici nu stiu de ce…Felicitari totusi pentru articol.

    1. Problema e din calculator,dar nu mi-e clar cum fac aceasta resetare de care mi-ai scris.Mai exact ce trebuie facut?

  2. Nu stiu de ce dar pe acest blog nu am sunet.Si asta de cand sa upgradat browserul de la Firefox 23 la Firefox 24.Ciudat,nu?Si nici nu stiu de ce…Felicitari totusi pentru articol.

    1. Problema e din calculator,dar nu mi-e clar cum fac aceasta resetare de care mi-ai scris.Mai exact ce trebuie facut?

    2. MERSI FRUMOS!AM REZOLVAT…PARTIAL.INCA NU AM SUNET AICI DESI MAI DEVREME AVEAM,DUPA RESETARE ADICA.UN ALT SIT CARE NU AVEA ACUM ARE SUNET.PENTRU CATA VREME NU STIU.CHIAR N-AM IDEE CE ARE CA VIRUSI NICI NU INTRA IN DISCUTIE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.