AutCAD gratis pentru elevi și studenți

Autodesk a anunțat ieri printr-un comunicat de presă că AutoCad, 3ds Max, Fusion 360 Ultimate, Inventor Professional, Maya și Revit devin gratuite pentru elevi și studenți.

autocad gratis

Conform comunicatului oficial, aproximativ 680 de milioane de elevi din peste 800 de mii de instituții de învățământ vor beneficia gratuit de software profesional și servicii pe care le vor putea folosi în sălile de clasă, laboratoare și acasă pentru a-l folosi în scop personal. Cei interesați, pot descărca aplicațiile din catalog accesând această pagină.

Pe vremea când am avut eu nevoie de el, iar asta se întâmpla îl ultimul an de liceu, apelam la tot felul de trucuri pentru a nu-l cumpăra sau descărca infectat cu malware. Majoritatea dintre noi activam softul folosind datele unui elev din Norvegia găsite pe nu-mai-stiu-ce-forum, a cărui liceu era printre puținele care la acea vreme încheiase un acord cu Autodesk pentru ca elevii săi să poată descărca și utiliza AutoCAD gratuit.

3 Comentarii

  1. E in sfarsit o veste buna, care demult era bine sa fie. Interesul pentru AutoCAD a fost si ramane mare, iar cei care aveau nevoie la scoala or folosit tot felul de metode de a-l obtine, si nu dintre cele mai corecte. Cam tarziu dar tot e ceva.

  2. Era „gratis” si inainte, in sensul ca iti faceai un cont cu toate datele in care specificai si forma de invatamant la care esti si primeai automat ce iti doreai cu 3 ani licenta gratuita. Deoarece sunt la facultate si foloses AutoCAD, am primit acea licenta de 3 ani in mai putin de 10 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.