Aveți idee unde găsesc acest tub / „copex spirală” ?!?

A sosit ieri monitorul, l-am pus la locul lui și în sfârșit am mutat și aranjat biroul așa cum plănuiam de mult timp. Totuși, nu vă lăsați impresionați de aparențe!

biroul

Problema cea mare pentru rezolvarea căreia am nevoie de ajutorul vostru sunt cablurile. Din punct de vedere estetic nu mă deranjează foarte tare, că sunt ascunse pe după birou, subwoofer și unitate, dar acumulează praf, iar eu sunt alergic la praf. În fine, cablurile arată în felul următor:

cabluri

În Spania, cu mulți ani în urmă, cumpărasem un tub asemănător cu cele copex, dar în spirală, care venea cu o clemă ce facilita trecerea cablurilor prin el.

spirala cabluri

Aveți ideea unde găsesc acest tip de tub în România?

16 Comentarii

 1. am si eu mare rugaminte la tine ma intereseaza wallpaper-ul care apare pe noul tau monitor,cum as putea sa primesc si eu wallpaper-ul?
  multumesc

  1. Mulțumesc, dar prefer ceva care să dispună și de ceva dispozitiv (habar n-am cum să-l numesc altfel) care să faciliteze trecerea cablurilor prin tub.

  1. Pe bune, chiar sunt alergic la praf și tocmai de asta caut ceva care să țină cablurile bine strânse și să poată fi ușor curățat cu o lavetă umedă. Benzile velcro nu m-ar ajuta deloc, crede-mă.

  2. Sigur că te cred că şi eu fac parte din aceaşi categorie. Dacă benzile velcro nu te ajută atunci video-ul acela sigur te va ajuta… şi pe oricine care practică acelaşi „sport” :)

 2. incearca cu pat cablu sau cum ii zice, ii un fel de plastic in forma de „U” si are un „capac” care „ascunde” tot ce vrei, are diferite marimi, ii usor de prins pe perete(ai nevoie doar de o bornmasina si un burghiu cu care dau gaura in perete si prinzi patcablu), doar de culoarea alba am vazut, poti pune cam orice acolo…la unele banci am vazut din ala, sper ca sti la ce ma refer…multa bafta si sa ne zici si noua cum ai facut :-p

  1. Mulțumesc, dar am comandat deja de la unul din magazinele pe care mi le-ai recomandat în primul comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.