Cadouri surpriză de la PayPal, pentru comenzile plasate pe GearBest.com

Gearbest.com desfășoară o nouă campanie de reduceri în perioada 13 – 17 iunie, Best Ever Summer Vacation, cu prețuri atractive la o gamă variată de produse. Ofertei generoase i se alătură și PayPal, care va premia cu discount-uri primii 50.000 de clienți care au făcut plata prin intermediu serviciului.

reduceri de vară la gearbest.com

În plus, toți cei care vor plasa comanda prin intermediul aplicației în perioada menționată, vor primi un discount de 10% (de cel mult 10$), indiferent de produsul achiziționat.

Reduceri speciale, adică cele limitate la un anumit număr de unități, vor fi aplicate în perioada 14 și 16 iunie următoarelor produse:

  • Elephone S3 4G99,99$ (10 unitați)
  • Bluboo Xfire 2 3G39.99$ (10 unitați)
  • Teclas Tbooc139.99$ (10 unitați)
  • Nexbox N9 TV17.99$ (13 unitați)
  • Mini-drona Floureon H1019.99$ (200 unitați)
  • Smartwatch-ul L1812.99$ (30 unitați)

Până pe 15 iunie, pentru comenzile cu o valoare superioară a 40$ se oferă puncte GB bonus care vor putea fi utilizate la achiziționarea de alte produse, dar și un ticket cu care veți putea participa la un concurs cu diferite premii, de la telefoane la drone.

cadouri la comenzi

Chiar dacă de obicei beneficiază de astfel de reduceri doar produsele din depozitele locale, de această dată veți regăsi în ofertă și gadget-uri disponibile în depozitele aflate pe teritoriul UE. Catalogul complet și alte detalii găsiți pe pagina campaniei.

Un comentariu

  1. Foarte tare.
    Si acum cateva zile am luat un XIAOMI REDMI Note 3 32GB 4G Phablet de la ei prin Paypal….Doh

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.