E beznă totală la Antene, ce mai contează 15 zile?

Dacă cineva mai avea vreo îndoială că la Antena Grup te angajează în funcție de cât de idiot ești, îl rog să citească această „știre” de ultimă oră. Sau, dacă mințile iluminate care au participat cu zel la redactarea și aprobarea ei pentru afișarea pe site-ul celui mai important jurnal de știri al Antena 1, același jurnal premiat cu argint la „New York Festivals World’s Best Television & Films”, se prind pe 30 noiembrie că și-au luat-o rău de tot și o șterg, o găsește aici.

insert brain here

Știrea „de ultimă oră” e un hoax care era de ultimă oră în 2014 și anunța doar 6 zile de beznă. Între timp, au absolvit facultatea de jurnalistică Cimpalacu Maglavaiț alți idioți, așa se face ca în 2015 am fost martorul unui spor de 9 zile de beznă, însumând un total de 15.

Alaltăieri, anteniștii au sărit pe subiectul rece și rânced ca găinile la muci, că așa se face jurnalism de elită, susținând cu fermitatea care i-a consacrat că:

Specialiștii NASA susțin că Pământul va fi în întuneric total, în perioada 15 – 29 noiembrie 2016. Un astfel de eveniment s-a mai produs în urmă cu un milion de ani […]

Începând cu 15 noiembrie, ora 3:00, până pe 30 noiembrie, ora 16:15, Pământul se va cufunda în întuneric din cauza unui eveniment astronomic între Venus și Jupiter.

Venus va trece prin sud-vestul planetei Jupiter și va străluci de zece ori mai mult decât aceasta. Lumina venusiană va încălzi substanța gazoasă din care este format Jupiter, cauzând o reacție masivă.

Nu știu cine a dat primul claxon, însă e clar că dacă avea neuroni, îi avea în minus. Valabil și pentru cei care au preluat-o repede, cât încă era caldă și aburindă, că pute de la o poștă, citind „explicațiile” expuse, că așa ceva e imposibil. Așadar, beznă totală la Antene.

Ce să zic, le urez succes la premii, sigur le merită la câți bani dau pe ele.

5 Comentarii

  1. Premii pentru realizările lor privind prezentarea în fața lumii a mizeriei din țară, iar acum o trag tare pentru continuarea politicilor, care de 26 de ani au dezvoltat aceste mizerii.

  2. Nu m-aș uita la antene nici dacă ar depinde viata mea de asta. Nici site-urile trustului nu le deschid vreodată.

    Ps, nu ma uit nici la B1, realitatea, rtv sau digi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.