Bitdefender Internet Security 2015 – Giveaway

Spunea cineva într-un comentariu, și pe bună dreptate, că nu prea «face sens» să cumperi un antivirus având la dispoziție tot felul de promoții, una după alta, la importantele soluții de securitate. De exemplu, eu mai aveam 159 de zile de licență rămase pentru utilizarea Bitdefender Internet Security 2015 în momentul activării celei obținute prin promoția de astăzi.

bitdefender-internet-security-2015

„Dar e o licență doar de 6 luni!” Da, dar peste cel mult 4 luni apare o nouă promoție, obții cheia de produs și o înlocuiești cu ea pe cea actuală!

7 Comentarii

  1. Multumim Cristi.Eu mai aveam 108 zile si l-am facut din nou la 180 de zile.Ne vom reanoi licentele daca in aceste 4 luni o sa mai scrii un articol asemanator cu oferta de rigoare.Eu chiar te rog s-o faci.Sper sa nu uiti.Pentru ca este cel mai bun anivirus pe care l-am avut vreodata.Multumim si te”urmarim”.

  2. Salut Cristian , se poate schimba cumva limba antivirusului in romana ca am cautat in optiuni si nu am gasit nimic…am cautat si pe google si majoritatea zic sa descarci iar antivirusul de pe sit-ul oficial din tara respectiva dar problema e ca nu stiu pe care sa il descarc ca imi zice doar sa il cumpar timp de un an sau 3. Ma poti ajuta? ms

  3. Se mai vede ceva la orizont apropo de licente gratuite pentru bitdefender? Imi scade maine licenta si sincer cred ca a fost cel mai bun antivirus pe care l-am avut pana acum , nu as vrea sa il pierd.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.