Bluboo Uwatch și Bluboo Xfire 2 la prețuri imbatabile!

Deși nu mă vedeam folosind vreodată un smartwatch, mi-am schimbat părerea despre acest tip de gadget-uri achiziționându-l pe cel mai ieftin de pe piață, ocazie cu care am început să apreciez apreciez comoditatea de a citi mesajele sms și notificările fără a debloca telefonul.

Bluboo Uwatch - Push

O bună ocazie de a afla dacă v-ar prinde bine un smartwatch o regăsiți în aniversarea unuia dintre cei mai activi producători de electronice din China. Este vorba de Blueboo, care zilele acestea își serbează împlinirea a 10 ani de activitate prin reduceri substanțiale la mai multe produse proprii, inclusiv la smartphone-ul Xfire 2, prezentat aici, și smartwatch-ul Uwatch.

Nu e cel mai bun smartwatch pe care-l veți găsi, dar e unul bun pentru a vă da seama dacă aveți sau nu aveți nevoie de așa ceva, cum a fost și cazul meu, apoi am țintit puțin mai sus și așa am ajuns să fac ceea ce nu-mi imaginam că voi face vreodată. Dar asta e o cu totul altă poveste, una pe care prefer să v-o spun mâine.

Revenind la sărbătorit, acesta mai scoate la interval câteva telefoane atractive, inclusiv unul care se vinde foarte bine în România, rebrănduit ce-i drept, la preț triplu. Da, ați ghicit, este vorba de Xtouch, dispozitiv dotat cu 3 GB de memorie RAM, un procesor octa-core de 1.3 GHz, grafică Mali-T720 și 32 GB de memorie internă, printre altele.

reduceri bluboo

Spre diferență de alte dăți, de această dată n-am mai găsiți și alte reduceri care să merite menționate, așadar vă voi lăsa link spre oferta completă, loc în care veți găsi specificațiile tehnice ale fiecăruia dintre produsele incluse în acesta.

Un comentariu

  1. Puteti sa-mi spuneti la ce taxe ma pot astepta din partea TNT? fac ei vama si cer bani ca DHL-ul sau cum e? va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.