La cafea cu Johan…

De când Johan Gabriels a preluat conducerea Băncii Comerciale Carpatica, în cadrul entității are loc săptămânal întâlnirea „La cafea cu Johan„, la care CEO-ul discută cu angajații așa cum ar discuta doi prieteni care iau cafeaua împreună: de la egal la egal. Sau, cel puțin, așa s-a desfășurat întâlnirea de săptămâna aceasta, la care am avut și eu ocazia să particip.

Johan Gabriels

Banca Comercială Carpatica, pentru a câștiga și mai mulți clienți din eșantionul de vârstă din care și eu fac parte, are nevoie de o schimbare radicală, iar Johan ne-a asigurat că va face tot posibilul pentru a se apropia de noi și a ne câștiga încrederea și… banii. „Revoluția” va începe la Sibiu, orașul în care B.C.C. a fost înființată în 15 iulie 1999, oraș în care instituția financiară are sediul central.

În ce mă privește, am amintit în cadrul întâlnirii nemulțumirile mele față de felul în care funcționarii băncilor, în special cei de la ghișeu, își tratează clienții și răspund la întrebările acestora ca și cum le-ar face o favoare neplătită luându-le banii, de puținele și neclarele informații pe care aceștia sunt capabili să le ofere despre produsele bancare online ale instituție pe care o reprezintă, precum și frivolitatea majorității răspunsurilor primite la telefon sau prin email, inspirat fiind strict din experiențele proprii avute cu „banca mea”.

Johan Gabriels, Ena Badeanu și Adrian Chira au recunoscut că majoritatea băncilor se confruntă cu aceste probleme, adăugând că lucrează la schimbarea mentalității în cadrul instituției pe care o conduc, astfel încât proprii clienți să nu aibă parte de experiențe neplăcute în relația cu banca.

Tot în cadrul aceleiași întâlniri am mai aflat și că Banca Comercială Carpatică…

  • se implică activ în educarea tinerilor cu privire la finanțe.
  • susține și va continua să susțină evenimente sportive și culturale locale.
  • încearcă să se apropie de posibilii clienți prin noi medii de comunicare.
  • vor să devină banca preferată a românilor, câștigând mai întâi încrederea Sibienilor.

 
Întâlnirea a fost una plăcută, relaxantă, distractivă chiar, iar de pe urma ei am rămas cu câteva informații prețioase, dar și cu câteva promisiuni a căror ducere la bun sfârșit abia aștept să o simt cât mai curând, alături de ceilalți sibieni. Voi sta cu ochii pe B.C.C., îi voi analiza fiecare mișcare și, pentru a o cunoaște și mai îndeaproape, foarte curând îmi voi deschide și eu un cont la ei, angajându-mă totodată în a vă face cunoscute propriile-mi experiențe, plăcute sau neplăcute, după cum v-am obișnuit deja.

La cafea cu Johan” a fost un eveniment din cadrul “Produs în Sibiu”, o campanie realizată de Asociaţia Produs în Sibiu împreună cu ziarul Sibiu 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.