Când ești mai prost decât prevede constituția…

O găleată de bloggeri care se cred grei deși fiziologic e imposibil, au postat azi despre cât de josnic, aberant și copilăresc li se pare emoticonul postat de pe contul fals al Carmen Iohannis pe cel real al președintelui, crezându-se relevanți.

emoticon carmen iohannis

Ceea ce pentru majoritatea dintre oamenii normali la cap este doar distractiv și nimic mai mult, pentru relevanții ăștia de găleată e revoltător. Atât de revoltător încât celor de la fundul găleții li se face inclusiv greață. Iată un exemplu:

comentariu

Deși e lesne de aflat dacă un cont de Facebook este real sau fals, este mai simplu să fii prost —sau oportunist, cum sunt eu acum— și să te arunci ca găina la muci la tot ce se bălăngăne și pare a avea potențialul de a aduna muștele ca rahatul neturcesc.

Iar dacă vă întrebați unde-i găsesc pe ăștia, ei bine, la cel pus pe eșafod am ajuns de la un articol de-a lui Mălin. În fine, omul e naiv și mai interesat să plaseze niscai link-uri de afiliere la vibratoare decât să facă o minimă verificare. E dreptul lui, legea-i permite, și de-ar fi să mă iau după ce-am găsit ulterior în Google pe același subiect, aceasta-i incredibil de permisivă.

E dreptul meu să fiu prost și naiv, să-l urăsc pe Iohannis, să nu vreau să deschid nici măcar o carte de bucate și să pot da like unei postări hazlii pe Facebook, dar n-am niciun drept să ies în spațiul public și să blamez un om, indiferent de statutul său social, doar fiindcă n-am avut altceva mai bun de făcut și am blog.

Însă, vădit, niciuna dintre acestea nu sunt chestiuni cu care îți bați capul când ești mai prost decât prevede constituția. Sau când n-ai bani de hosting și ți-e lene să scrii încă din 2017 un top al celor mai bune laptop-uri, frigidere, bideuri și fose în 2018.

4 Comentarii

 1. Cristi, nesimtirea romaneasca este mult prea mare, nu poti
  s-o schimbi sau macar s-o atenuezi!
  Pacat ca mai sunt si oameni cu caracter, bun simt si cu
  spirit civic, sunt foarte putini si din cauza manelistilor
  care domina piata si viata cotidiana nu sunt vazuti.

  Este plin internetul de injuraturile romanilor si cred ca
  nu se va schimba treaba asta in urmatorii 500 de ani.

  Se bat cu caramida-n piept ca-s mandri dar habar n-au
  de limba romana, habar n-au ce inseamna civilizatie!
  Ca o concluzie as spune: din manelist nu poti sa faci
  un domn!

 2. A prevăzut Constituția și prostia? E un maxim pe undeva pe acolo? Dacă da, please let me know…nu de alta, dar vreau să le arăt vreo câtorva dacă sunt mai proști decât prevede legislația :))) maxim titlul! :))))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.