Ce este nou în Windows 8.1 (Blue) build 9471 (video)

Windows 8.1 (Blue), actualizarea așteptată care va îmbunătăți substanțial experiența de utilizare a Windows 8, este disponibilă în versiune beta publică, iar procesul său de dezvoltare este mult mai avansat decât am fi crezut. De altfel, fabricanții de PC-uri și componente sunt pe punctul de a primi versiunea finală a acestuia (RTM), pentru a putea pregăti driverele și toate celelalte aspecte tehnice propice lansării publicului general; lansare ce va avea loc, se pare, la jumătatea lunii octombrie.

Windows 8.1 - Build 9471

În urmă cu două zile, în timp ce eu mă bălăceam prin bălțile cu nămol de la Ocna Sibiului, a fost scursă pe Internet imaginea ISO a Windows 8.1 build 9471, iar imediat după și-au făcut apariția și primele video-uri care demonstrau că Windows 8.1 este pe drumul cel bun; eu am ales să vi-l prezint pe cel care mi s-a părut a fi cel mai interesant, dar mai găsiți și altele pe YouTube.

Imaginea ISO a build-ului 9471 a Windows 8.1 poate fi descărcată din diverse surse, inclusiv de pe torrent, dar pentru a evita știți voi ce fel de probleme, prefer să vă las să le găsiți pe cont propriu, în cazul în care ardeți de nerăbdare să experimentați pe cont propriu îmbunătățirile aduse actualei versiuni de Windows.

6 Comentarii

  1. Ieri s-au instalat două update-uri criminal de bune pentru grafică. Am intrat din întâmplare în NFS Undercover să dau o cursă. Am rămas uimit când am văzut ce grafică bună era și ce detalii foarte fine apăreau față de accesările anterioare ale jocului. Prima dată am crezut că nu a început să transpire placa video, apoi văzând că persistă, am verificat istoricul update-urilor, și surpriză..:) Două îmbunătățiri majore pentru grafică în 8.1. Video am un intel HD.

    1. Intel® HD Graphics, sec. :) Eu am HD 4000, de asta întrebam, și n-am observat nicio îmbunătățire.

    2. Am folosit câțiva ani un Acer, și avea o placă video performantă cât o păpădie :)). Laptop-ul ăsta îl am de puțină vreme. Mă simt pe el de parcă aș avea ultimul răcnet de Nvidia. Pentru ceea ce fac eu, e foarte ok, cu toate că m-ar încânta foarte mult un laptop de ultimă generație. Dar ce să fac, să-l folosesc 5% din ce poate?

      Sunt foarte mulțumit de integrata asta. Îmi duce fără absolut cea mai mică problemă, toate clipurile de 1080p de pe Youtube. Văd că se comportă ok și în jocuri oarecum decente. Am testat de curiozitate, dar atât de intens încât am terminat jocul în vreo 4 zile :). Asta după o pauză de 3 ani și ceva. Tu te joci pe el?

    3. Nu. Nu prea am când, iar când îmi termin treburile nu-mi mai arde de PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.