Ce părere aveți de noul formular de comentarii? [Rezultate]

După 24 de ore de la apariția pe blog a sondajului, îi pun punct final pentru a vă dezvălui ce soartă va avea formularul de comentarii. Well, it’s complicated!

rezultate sondaj disqus

Nu este rezultatul pe care îl prefer, dar îl voi respecta reactivând formularul inițial cu opțiunea de editare temporară. Pentru cei care preferați Disqus pentru că acesta elimină necesitatea de completare a formularului cu datele personale, voi adăuga posibilitatea de conectare cu conturile Facebook, Google sau WordPress. Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsuri!

Am schimbat „la cererea publicului” formularul de comentarii al WordPress cu Disqus, dar nu cred că am făcut o chestie tocmai bună având în vedere că numărul comentariilor a scăzut dezastruos de la o zi la alta, așadar, demarez un nou sondaj.

Aș putea, dacă preferați, să reactivez formularul anterior și să adaug opțiune temporară de editare (4-5 minute de la trimiterea comentariului). Pentru vot găsim alte soluții, că-i plin de plugin-uri WordPress-ul și-avem de unde, nu vă faceți griji! Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.