Cele mai scumpe aplicații pentru Android

Aruncând o privire peste cele mai scumpe aplicații pentru Android, îți dai seama că, pe bună dreptate, nu-i prost cel care cere, ci acela care dă! Din fericire pentru idioți, că altfel nu pot să le spun celor care au cumpărat una dintre următoarele trei aplicații din Google Play, Google a impus un preț limită de 200$/aplicație, că altfel ar fi plătit mai mult pentru același gunoi.

I’m a Rich Man: Preț $200

cele mai scumpe aplicatii pentru android - i'm a rich man

Descrierea aplicației spune totul „E aplicația cea mai scumpă din magazinul Google Play. Aplicația prezintă statutul social și informează că ești bogat. Arata-le prietenilor că ești un om bogat, care își poate permite aplicația cea mai scumpă din tot magazinul.”

Pe scurt, cumperi aplicația doar pentru a dovedi prietenilor tăi că-ți poți permite să faci asta. Atât! În schimbul a 200$ primești un frumos wallpaper cu mesajul „I’m a rich man” și eticheta „Purchased” în dreptul aplicației din Google Play.

Așadar, dacă nu ai ce face cu 200$, cumperi aplicația I’m a Rich Man, sau Got Cash?, care face același lucru pentru fix același preț, și dovedești tuturor ce cocălar prost om bogat ești! Desigur, după ce cumperi una dintre aceste aplicații, toate „fomeile” vor muri după tine, de parc-ai avea sifilis…

O altă capodoperă din Google PlayVuvuzela World Cup Horn Plus, achiziționată până în prezent de peste 50 de persoane, e mult mai utilă decât celelalte două. Aceasta, pe lângă faptul că-ți garantează toate privilegiile oferite de I’m a Rich Man și Got Cash?, te mai și urlă în cap ca o vuvuzelă veritabilă, de fiecare dată când ți-o scuturi sau ți-l scuturi (tableta sau smartphone-ul, evident). Eh, așa mai da!

Iar lista celor mai scumpe aplicații pentru Android continuă cu:

  • NSW Traffic $200: afișează în timp real informații despre traficul din Sydnei, preluate de pe site-ul Web al Guvernului statului New South Wales.
  • Zollinger’s Atlas of Surgery – $199,99: este aplicație bazată pe cea de-a cincea ediție a atrasului de operații chirurgicale publicat de Zollinger, oferă imagini și informații despre operații chirurgicale bazice.
  • MBE Preparation by e-BarReview – $199: ajută viitorii avocați pentru examenul de obținere a calificării de care au nevoie pentru a practica meseria în SUA.
  • Nursing Central – $169.95: oferă studenților și asistentelor medicale informații detaliate despre boli, analize și proceduri. Aplicația dispune de propria-i bază de date care include peste 50.000 de medicamente și 60.000 termeni din medicină.
  • Emergency Central – $159.95: oferă medicilor și centrelor de urgență informații despre boli, diagnostice și tratamente. Aplicația dispune și de o versiune gratuită.

Și cam atât. Restul costă mai puțin de $150, așa că mi-am pierdut interesul și voi încheia aici topul celor mai scumpe aplicații pentru Android.

Având în vedere că există cumpărători pentru orice, voi ce aplicați utilă sau inutilă ați dezvolta și pune la vânzare în Google Play?

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.