Hot Charmander, un concept Unity pentru Ubuntu 16.04

Dacă aș fi nevoit să aleg unul dintre mediile grafice de lucru disponibile actualmente în distribuțiile GNU/Linux, ignorând complet posibilitățile de particularizare ale fiecăruia, aș alege Unity fără a sta pe gânduri. Dar, din păcate pentru el, am opțiuni mai bune și prin urmare îl evit ca pe… piaza rea.

Roman Nguyen, un designer grafic ceh, a publicat în urmă cu vreo lună —da, știu, dar am uitat complet să scriu— un mockup în care poate fi observat ceea ce în opinia sa ar fi aspectul ideal pentru mediul grafic al următoarei versiuni LTS a Ubuntu, 16.04. (sursa)

Hot Charmander

Evident, vorbim în continuare de Unity, însă nu de același pe care îl cunoaștem, ci de unul adaptat prezentului, pe măsura unor teme alternative precum Numix, Arc, etc. Unul actual.

Revenind la Hot Charmander, conceptul a prins și deja se lucrează la o temă inspirată din acesta și care, conform dezvoltatorilor, va fi disponibilă atât pentru Unity 7 cât și pentru Gnome 3, așadar universală, nu doar pentru Ubuntu, ceea ce e nemaipomenit.

Eu, după cum știți, pentru activități personale prefer Mint 17.2 cu mediul grafic Cinnamon, cel particularizat de mine (între noi fie vorba, o combinație deosebită), dar nu exclud ca pe viitor să mă reîntorc la Ubuntu de dragul Hot Charmander. Cum, chiar nu v-am mai spus că pentru mine, în cazul chestiilor ce nu pot fi întoarse pe dos, un interior frumos e insuficient?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.