Cel mai mic cititor de carduri microSD care merită cumpărat

Fiind cu doar 2mm mai lung și mai lat decât un card microSD, mă așteptam să primesc genul acela de cititor de unică folosință pe care-l găsești în Carrefor și Auchan la 10-15 lei. Însă nici vorbă de așa ceva! Este uimitor de rezistent! L-am trântit de gresie și de asfalt, l-am strâns cât am putut de tare între chei, m-am așezat pe el și chiar am ridicat cu el un pet de apă de 2,5l!

card reader minuscul

A rezistat eroic la toate torturile la care l-am supus, torturi absolut necesare pentru a evita situații frustrante de genul celor în care constați că de la cititorul de carduri pe care-l știai la chei ți-a mai rămas doar șnurul.

Are și un capac de protecție foarte rezistent. De altfel, în prima fotografie, cea în care atârnă de el pet-ul de 2.5l de apă minerală, se observă că-l prind de respectivul capac.

L-am comandat de pe AliExpress și m-a costat doar 4 lei. A sosit în plic, în cutia poștală, două săptămâni mai târziu. Îl găsiți aici, în caz că sunteți interesați.

9 Comentarii

  1. E mai mare cspacul decit cititorul !
    O sa-mi comand un cititor, chiar daca nu am neaparata nevoie, ci mai mult ca idee a bucuriei ce o transmiti in articol !

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.