Cloudup: 200 GB GRATIS! (1000 de fișiere de 200 MB)

1000 de fișiere, fiecare a maximum 200 MB, acesta este spațiul pus la dispoziție de Cloudup, un serviciu cloud de stocare și partajare a datelor de orice tip, similar cu SkyDrive, Dropbox, Drive șamd. Evident, trucul constă în limitarea totalului de fișiere admis, motiv pentru care sunt convins că 99.99% dintre utilizatorii săi nu folosesc cei 200 de GB „disponibili”.

cloudup

Chiar și așa, Cloudup este unul dintre cele mai tentante servicii cloud de sincronizare și stocare fișiere, acesta oferind viteze decente de upload și download, interfață Web, aplicații pentru Windows și OS X. Cât despre garanțiile oferite, faptul că a fost achiziționat de curând de către Automattic este tot ce avem nevoie pentru a nu ne face griji din acest punct de vedere.

Așadar, dacă doriți ceva mai mult decât vă oferă serviciul actual, sfatul meu este să încercați Cloudup și să să aflați dacă nu cumva este acesta substitutul soluție actuale folosite. În ceea ce mă privește, aștept un client pentru Linux și Android, în special pentru Android, iar când așteptarea se va termina, voi renunța, poate chiar definitiv, la Dropbox, SkyDrive și Box, în schimbul Cloudup, care îmi va oferi posibilitatea de a dispune de toate fișierele în același loc.

Partea mai puțin plăcută, lăsată intenționat pentru final, e că pentru a putea utiliza Cloudup aveți nevoie de invitație, invitație pentru obținerea căreia va trebui să vă înscrieți pe lista de așteptare, lungă, din câte am observat pe propria-mi piele, cam… cam cât istoria României…

6 Comentarii

  1. Una calda, una rece, am stocare, nu am stocare, nu am… invitatie. Pentru ca „poblema” limitarii celor 200 mega e simpla: ce am de pus pe Cloud le fac arhive multi-volum de 200 mega, si uite asa folosesc la maxim „oferta” ! Ma rog, ideea e buna pentru a stoca informatii ce le accesez mai rar. Mai asteptam !

  2. Cristi daca ai nevoie de invitatie lasa-mi un mesaj pe adresa de e-mail.
    Eu am cont la ei de cand a aparut dar nu l-am folosit pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.