Cum se face un cont de PayPal și cum se asociază un card sau cont bancar la acesta

Mi s-a cerut de atâtea ori să descriu procedura de creare a unui cont de PayPal, încât odată cu prima reînnoire a cardului mă gândeam serios să renunț la contul pe care îl folosesc deja de câțiva ani și să-mi fac altul nou. Până la urmă, cu ajutorul unui prieten care nu deținea un astfel de cont însă dorea unul, nu a mai fost necesar să-mi pun planul în aplicare.

PayPal

Fiind cel mai important procesator de plăți prin Internet, majoritatea magazinelor online oferă posibilitatea plății cumpărăturilor prin intermediul PayPal, iar utilizatorii îl preferăm deoarece nu riscăm să fim înșelați sau, și mai grav, să ne fie furate datele cardului de debit sau credit după efectuarea unor tranzacții la distanță.

Dar dacă ați ajuns aici e limpede că sunteți la curent cu avantajele folosirii serviciului PayPal ca metodă de plată atunci când comandați produse de pe Internet, așadar haideți să vedem ce aveți de făcut în scopul creării primului cont.

Cerințe de îndeplinit pentru crearea unui cont PayPal

Pentru a putea crea un cont de PayPal veți avea nevoie de adresa completă, inclusiv codul poștal, un telefon la care să puteți primi apeluri și mesaje SMS, un card sau cont bancar (în care ați depus, în prealabil, cel puțin 15 lei) și o adresă de email.

Dacă îndepliniți toate aceste condiții, accesați www.paypal.com și dați click pe link-ul Sign Up din colțul drept superior al site-ului.

sign up PayPal

Deoarece veți crea un cont pentru uz personal, la pasul următor va trebui să bifați opțiunea Personal Account și să apăsați butonul Continue.

PayPal Personal Account

Contul PayPal se accesează pe baza unui nume de utilizator și parolă, ambele necesare și în scopul efectuării plăților sau obținerea de extrase. Numele de utilizator PayPal va fi adresa de email introdusă la crearea contului, așadar, înainte de a trece mai departe, asigurați-vă că respectiva adresă este activă.

În cadrul aceluiași pas va trebui să alegeți și o parolă de acces la cont. E important ca parola introdusă să fie formată din minuscule și majuscule și să includă cel puțin un caracter special sau un semn de punctuație, de exemplu, parola poate fi „^m&c#&K?Mh„.

Acestea fiind spuse, alegeți în prima casetă a celui de-al treilea pas țara în care vă aflați sau v-a fost emis cardul (ori deschis contul), introduceți în a doua casetă adresa de email ce va fi utilizată ca nume de utilizator pentru logarea în cont și/sau autorizarea plăților, apoi, în celelalte două introduceți o parolă generată respectând condițiile menționate adineauri, dar una formată din cel puțin 8 caractere (cifre, litere, simboluri sau semne de punctuație).

creare cont PayPal: tara, adresa de email si parola

În ultimul formular de completat va trebui să introduceți datele dumneavoastră personale. E necesar să vă asigurați că ați introdus corect toate datele, de la nume la adresa de domiciliu, altfel fie nu veți putea finaliza procedura de crearea a contului, fie veți întâmpina probleme la efectuarea unor plăți ori alt tip de tranzacții.

creare cont PayPal - formular date personale

Apropo, nu-mi trimiteți vederi la adresa din formular. Nu știu dacă există, iar dacă există, nu ridică nimeni corespondența în numele meu! 🙂 E doar un specimen.

După completarea ultimului formular și apăsarea butonului Agree and Continue, este posibil să vi se ceară confirmarea adresei de email sau a numărului de telefon. În caz contrar ar trebui să vă puteți loga deja în propriul și totodată primul dumneavoastră cont de PayPal.

Pentru accesarea contului dați click aici sau tastați în bara de adrese a browserului utilizat adresa paypal.com/signin și apăsați Enter. În pagina ce se va deschide introduceți adresa de email și parola utilizate la crearea contului.

Dacă le-ați introdus corect iar contul este activ, ar trebui să vedeți un panou identic celui din instantaneea inferioară. Deși nu prea aveți multe de văzut imediat după crearea contului, am să vă prezint principalele secțiuni:

 1. Soldul contului PayPal.
 2. Conturile și cardurile de credit sau debit asociate contului.
 3. Lista celor mai recente tranzacții.
 4. Portofelul, locul în care puteți adăuga noi conturi sau carduri de credit ori debit.
 5. Setările contului PayPal.

Sunt multe operațiile ce pot fi efectuate din acest panou, dar pentru a nu ne îndepărta prea tare de la subiect, le voi dedica, dacă voi considera necesar, un nou articol.

propriul cont PayPal

Asocierea unui card de credit sau debit la contul PayPal

Plățile prin Internet folosind contul PayPal se vor face cu banii din propriul cont bancar, direct din acesta sau prin intermediul cardului de credit sau debit. În acest scop, înainte de a putea efectua prima plată, este necesară asocierea unui cont sau a unui card.

Asocierea unui card de credit sau debit se face din portofelul virtual. Pentru accesarea sa va trebui să dați click pe link-ul Wallet, aflat în partea superioară a paginii.

wallet PayPal

Se va deschide panoul portofelului electronic, loc în care veți avea posibilitatea de a adăuga un nou cont bancar sau card de credit ori debit. În funcție de operația dorită, faceți click pe unul dintre cele două chenare disponibile.

asocierea unui cont bancar sau card de credit sau debit

Pentru adăugarea unui card de credit sau debit dați click pe chenarul „Link a card„. Se va deschide un nou formular în care va trebui să introduceți datele cardului pe care doriți să îl asociați contului de PayPal.

asocierea unui card de debit la contul paypal

Dacă ați introdus corect datele cardului bancar, acesta este activ și banca ce l-a emis a autorizat tranzacțiile online prin intermediul său, ar trebui să primiți un email de confirmare:

cardul de debit a fost asociat

De asemenea, cardul ar trebui să apară și în secțiunea Wallet:

cardul bancar a fost asociat contului paypal

Dacă banca nu a autorizat tranzacțiile prin Internet, sau dacă în contul bancar căruia îi este asociat respectivul card nu sunt bani, veți primi eroarea „This card is not accepted. Please use a different card.

Cei 15 lei menționați mai sus, vor fi necesari deoarece PayPal va simula efectuarea unei plăți retrăgând de pe card o sumă cuprinsă între 1 și 3€ în scopul autorizării cardului sau a contului. Banii respectivi nu se pierd, ci vă vor fi înapoiați după ce cardul sau contul bancar au fost asociate.

Iar dacă tot am adus vorba de asocierea contului bancar, operația este puțin diferită de cea a asocierii cardului. La asocierea contului, PayPal va efectua întotdeauna o operație, simulând fie o plată, fie o alimentare a contului.

Acea operație va fi însoțită de un număr sau un mesaj de referință, ce vor fi utilizate drept cod secret de confirmare pentru a dovedi că respectivul cont bancar vă aparține sau v-a fost autorizat accesul la el de către titular.

Iată cum apare codul în tranzacții / extras de cont:

cod-paypal

De asemenea, este posibil ca o verificare similară să fie necesară și la prima asociere a unui card de credit. Și mai simplu spus, când veți adăuga pentru prima dată cardul bancar, se va efectua o mică tranzacție însoțită de un cod de referință.

Dacă dispuneți de serviciul Internet Banking, veți putea obține respectivul cod generând un extras, altfel va trebui să-l cereți la ghișeul băncii care v-a emis acel card de credit sau debit și să-l introduceți manual în caseta de confirmare a contului PayPal.

Procedând astfel, e mai simplu pentru procesatorul de plăți să evite utilizarea ilegală a unui card sau cont bancar în scopul activării contului și efectuării de tranzacții neautorizate de către titular. Nimeni nu vă va putea utiliza vreodată contul sau cardul pentru plăți prin PayPal.


Presupun că am fost suficient de explicit, dar dacă aveți nevoie de mai multe informații pe acest subiect, îmi puteți adresa întrebările sub forma unui comentariu la acest ghid.

235 Comentarii

  1. Buna seara. Am o intrebare si n-am stiut unde s-o pun. Scuze. La plata din cont euro in orice alta moneda, prin PayPal, se fac succesiv conversii din euro in lei apoi din lei in cealalta moneda. Comision de 2 ori. E posibila o setare cu o singura conversie, din moneda contului meu in moneda cumparatorului? Multumesc. Sara buna.

  2. Am si eu o problema.Am depasit limita de 2500 euro si mi-a cerut sa inregistrez datele mele si le-am trimis tot ce vroiau, apoi mi-au cerut sa inregistrez cardul, Am inregistrat cardul dupa m-a obligat sa bag si IBANUL. Toate bune si frumoase, insa am 10 zile de atunci si nu am primit nici un cod de activare. Precizez ca am home bank si verific in fiecare zi.

  3. Reia procesul de imperechere a contului bancar cu serviciul PayPal, fiind necesar sa initiezi iarasi o operatiune de confirmare, fiind nevoie sa iti retraga temporar acea taxa.
   Ma mir ca ai primit feedback atat de rapid din partea lor.
   Eu tot astept o schimbare minora a numelui avand cateva solicitari in acest sens ca sa pot face acest lucru si inca nu am primit nici un raspuns.
   Pare ca esti mai norocos.
   Succes!

  4. Ma poate ajuta cineva? Deci vreau sa adaug „link a card” dupa ce completez si dau accpet imi scrie „This card is not accepted. Please use a different card.” . Stie cineva de ce nu-mi poate accepta? (Mentionez ca nu stiu in ce mod sa pun adresa – am incercat in mai multe feluri (stau la sat si nu la bloc , am vazut exemple cu bucuresti , dar nu m-au ajutat)

  5. Asigura-te la banca emitenta ca respectivul card este compatibil cu acest serviciu.
   Aici poti vedea ce carduri sunt acceptate sau nu.

 1. Eu cand merg la link a bank account imi apare :

  Add your US bank account

  Add a U.S. bank account and easily withdraw funds from your PayPal account to it.

  asa e la toti cu US sau doar la mine ?

  1. Salut ! Nu se poate activa PayPal pana nu am card ? Am vrut sa adaug contul IBAN si am intampinat aceiași situație cu link a bank account – Add YOU us BANK .

   Multumesc

  2. Nu,nu cred ca este posibil acest lucru fara sa ai un card valid la o anumita banca.
   Retine te rog faptul ca cele VISA sunt utilizate pentru aceasta operatiune.

  3. Inca nu am primit nici un semn. Cand inregistrez Ibanul ar trebui pe loc sa imi apara ca mi-a luat acei bani sau imi apare cand vine si confirmatea cu codul de activare? Ca nu mi s-a retras nici un ban din partea loc. Mentiinez ca am inregistrat amandoua conturi iban ( euro si lei) si nu am primit nimic

  1. Banii ți-i primești înapoi în mod automat, nu trebuie intervenit. De altfel, ambele tranzacții se efectuează una după cealaltă.

 2. Salut. Tot imi apare o problema:
  „We are not able to process your request. Please try again later”
  Am incercat de 6-7 ori si de pe Chrome si de pe Edge.

  1. Asta e o eroare care apare de obicei atunci când încerci să adaugi un cont bancar dintr-o țară din care acest lucru nu este posibil. Ai ceva script blocker activat?

  1. Am facut contul, am adaugat cardul, am confirmat si am primit de undeva niste bani in contul paypal, pe care daca incerc sa-i retrag imi cere sa adaug si un cont bancar, dar care nu e acceptat decat US. Cum pot sa retrag respectivii bani in contul de card?

  2. Din Ro, soliciți transfer din „Withdraw funds”. Apare un formular din care alegi suma și cardul de credit/debit asociat.

 3. Salut. Mi-am adaugat cardul in contul de PayPal dar nu mi-a retras inca bani din cont. In cat timp se face retragerea in mod normal?

  1. In mod normal in mod instant dupa ce ai efectuat aceasta operatiune trebuie sa iti fie retras si trimisa o notificare pe email, mentionandu-se operatiunea efectuata.
   Recomandat sa verifici extrasul de cont sa observi daca s-au efectuat operatiuni in caz contrar repeti procesul de activare.
   De asemenea asigura-te de card sa fie Visa.

 4. 1.Cum atasez bank account la contul de paypal??aici scrie add your US bank account..
  2.daca am atasat doar cardul la cont pot transfera banii din paypal pe el??
  3.visa electron merge??

 5. Sunt in germania si daca vreau sa atasez bank account la contul de paypal??aici scrie add your US bank account..

 6. Te rog spune-mi de ce nu merge atasat un card Maestro la PayPal? Chiar as vrea foarte mult sa il asociez cu contul PayPal. Tin sa precizez ca respectivul card este creat la BRD.

 7. Va salut , am citit mai sus : „soliciți transfer din „Withdraw funds”. Apare un formular din care alegi suma și cardul de credit/debit asociat.” …. doar ca nu prea se leaga , daca selectez : ” Withdraw funds ” imi apare imediat „Add your US bank account” … gresesc undeva ? Exista alta posibilitate de retragere ?

 8. Salut, daca am un paypal limmitat si vreau sa imi creez altul cu un nou card crezi ca il vor limita si pe acesta ?

  Poate stii vre-un Trick ..

 9. Am ajuns la ”confirmarea contului bancar”. Am primit 0,01 feuro (o singura plată). Din extrasul de cont am aflat și codul ”PPxxxx”, dar nu pot trece mai departe pentru că nu am primit cea de-a d a plată. Ce pot să fac? timpul trece și s-ar putea sa fiu nevoit să reiau totul.
  Cu mulțumiri !

  1. In extrasul de cont și în istoricul tranzacțiilor figurează numai o singură operațiune”de plată” de la PayPal către asociatie.
   Confirm bank account

   We sent 2 small deposits (less than 1,00 RON) to Banca Comerciala Romana S.A. x-0001.

   Once you’ve received the deposits (usually takes 1-2 days) please enter the amounts to confirm you own the account.

   Deposit 1First deposit
   0,00 EUR
   Deposit 2Second deposit
   0,00 EUR
   Confirm

   Remove bank account

 10. „…operația este puțin diferită de cea a asocierii cardului. La asocierea contului, PayPal va efectua întotdeauna o operație, simulând fie o plată, fie o alimentare a contului. Acea operație va fi însoțită de un număr sau un mesaj de referință, ce vor fi utilizate drept cod secret de confirmare pentru a dovedi că respectivul cont bancar vă aparține sau v-a fost autorizat accesul la el de către titular.”

  poti sa repeti te rog pas cu pas procedura de atasare a unui cont? spui ceva despre un numar pe care trebuie sa il primesc… unde?
  ce date sunt necesare la aceasta etapa? doar numarul contului ?
  ce fel de cont e necesar ? Locuiesc in Germania, am si cont de economii (la Sparkasse), dar as vrea sa folosesc contul de salariu (Maestro la Sparkasse)
  Daca aleg Germania, se pune automat euro , sau cum aleg aceasta moneda? peste tot am vazut dolari in exemple.
  O ultima intrebare> prin Paypal poti trimite bani pe un alt cont(creat in alta tara) cu comision mic (mai mic decat la W.Union sau banci)?
  Ms anticipat

 11. Salut
  Mi-am facut cont PayPal, am atasat un card de credit Garanti (facut pe numele unui membru al familiei), la 2-3 ore am platit pe eBay pentru 2 cumparaturi. Fara verificarea cardului, fara alte chestii. Aproape instantaneu am primit mail de la eBay cum ca s-a inregistrat plata care de altfel apare si in istoricul tranzactiilor de pe contul PayPal. Dupa cateva ore primesc mail de la eBay ca produsele au fost livrate. Sa ma astept la probleme fiindca nu s-a verificat cardul?
  Multumesc

  1. Sunt acceptate sigur. Sună la bancă, poate e blocat de la ei (PayPal, la adăugarea cardului, retrage de pe acesta o sumă anume, iar tranzacția o semnează cu un cod. Dacă nu poate retrage la introducerea datelor cardului, nu-ți va permite să-l asociezi contului).

 12. Mi-a cerut un cod de 4 cifre ca sa confirm cardul de debit .Am fost la banca ,am cerut extrasul de cont ,dar n-am primit acel cod. Eu am bagat de 3 ori ceva la intemplare de pe foaie(ce am vazut eu din 4 cifre) ,iar dupa mi-a zsi ca mai am voie doar o data sa incerc. Am iesit din cont si cand am intrat iar nu-mi mai aparea sa verific cardul.Pare totul ok,dar nu stiu daca e. Ce sa fac?

  1. Mădălin, vezi că am adăugat în articol un screenshot în care se vede cum apare codul în extrasul de cont. La toți pare în regulă până la prima plată, când descoperi că nu poți plăti cu respectivul card.

 13. Am fost la banca si am cerut datele pentru internet baking si am gasit extrasul de cont cu acel cod,dar problema e ca acum nu-mi mai apare sa confirm acel cod.Imi arata exact ca in screeshotul de sub ” De asemenea, cardul ar trebui să apară și în secțiunea Wallet:” .Iar banii nu mi-au fost returnati deci cardul nu e verificat deoarece am bagat de 4 ori gresit codul.Acum ca stiu codul nu stiu cum sa reactivez verificarea .Vreo solutie? Multumesc!

 14. Aceeasi problema o am si eu, am primit in contul paypal niste dolari pe care nu ii pot retrage de acolo prin withdraw founds pentru ca nu am un cont bancar asociat. Nu stiu de unde sa iau routing number si account number

 15. Buna!!Am si eu o problema.Este a 3 oara cand incerc sa adaug un card pe paypal si spune ca nu accepta cardul desi este VISA..Abia astazi l-am luat si l-am si activat..este posibil din cauza asta?Multumesc.

  1. Buna. Am avut aceeasi problema. Nu poti inregistra un card gol. Trebuie cativa lei pusi acolo. Ziua buna!

 16. Domnule Cristian, o intrebare vreau sa va adresez: ce sa scriu la adresa daca nu am domiciliul in mediul urban? Eu stau in chirie in oras pe perioada studiilor doar… dar nici asa nu e adresa stabila ptr ca ma pot muta oricand in alta parte. Se completeaza cu adresa temporara in cazul asta? Dar daca, de exemplu, atunci cand ai deja un cont paypal dar esti plecat din tara, insemnand ca ai schimbat tara, schimbi oras, adresa… cum se procedeaza atunci? Tinand cont de faptul ca acel cont de paypal a fost facut initial pe cand persoana era in Romania, cum facem? Multumesc

  1. La crearea contului introdu adresa de pe buletin. Ulterior adaugi adrese care vor putea fi utilizate pentru coroborarea celei la care vor fi expediate produsele comandate; eu am două trecute, dar am avut și 5-6, chiar și pe alte localități sau țări.

   Adresele adiționale se adaugă din Setările contului (link funcțional doar după ce te-ai logat în cont).

 17. Inca ceva: in legatura cu ce cod postal trebuie completat, se trece codul strazii? codul orasului? E in regula sa trec adresa de pe buletin in spatiul pentru ,,street address”?

 18. Buna ziua! La notificari apare vreun mesaj in care sa mi se spuna ca au fost retrasi acei 1,5 euro sau clientul se prezinta la banca si cere extrasul fara sa primeasca mesaj?

  1. Buna ziua.
   Este necesar in decurs de 2-3 zile de la efectuarea operatiunii sa se solicite extrasul de cont la unitatea eminenta a cardului de catre titular.
   Daca ai si serviciul de Internet Banking adaugat la respectivul card nu este necesar sa te mai complici cu drumul la banca, iti poti vizualiza singur extrasul de cont si operatiunile efectuate.
   In caz contrar prin drumurile avute in oras iti faci timp sa gasesti o filiala a respectivei banci, unde ai cont si sa soliciti un extras de cont pe luna curenta, daca ai facut solicitarea recent.
   Structura codului o ai si putin mai sus mentionata, un cod similar fiind asociat si pentru optiunea efectuata de tine, operatorul/operatoarea de la birou fiind necesar sa iti printeze o lista cu istoricul tranzactiilor ori sa iti mentioneze ca sa poti confirma contul, codul cu pricina.
   Succes.

  1. Acea suma de 1.5 euro nu mi s-a retras, deci eu nu am primit niciun mesaj care sa ma instiinteze de asa ceva. La banca mi s-a spus ca dupa ce este blocata o anumita suma ei imi vor da codul respectiv care trebuie introdus. Ce trebuie facut pentru a se realiza plata acelor bani catre paypal?

 19. Salut Cristian!
  Am gasit acel cod de 4 cifre de pe extrasul de cont, dar acuma nu stiu unde trebuie sa ma duc sa introduc acel cod. Cand apas pe card am doar optiunea de a il edita.
  Imi poti spune exact unde trebuie sa introduc acest cod?

  1. Salut Catalin.
   Cu ultimele schimbari de infatisare ale Paypal este posibil ca si modul de asociere, implicit activare sa fie schimbate de asemenea, activarea realizandu-se automat acum.
   Plus ca ti-ai dat oarecum si raspunsul avand doar posibilitatea de a putea edita, asta insemnand ca deja ai asociat un card contului Paypal fiind reusita operatiunea.
   Ca si in imaginea din articol de aici, asa observi daca ai indeplinit cu succes procedura de asociere, sugerand sa verifici si emailul asta daca nu ai dezactivat notificarile.
   In caz ca nu am dreptate cu procesul de activare urmeaza indicatiile oferite direct pe site-ul Paypal de aici fiind necesar sa identifici o optiune denumita Confirm card, acolo fiind necesar sa iti introduci acel cod de 4 cifre.

 20. Salut,
  Poate stii despre ce este vorba, am inregistrat un card American express, am introdus codul unic de 4 cifre, insa imi apare la wallet ca am zero fonduri cu toate ca pe card sunt bani.Cardul apare ca fiind inregistrat in contul de paypal.Stii de ce si ce este de facut?

  1. E normal, așa funcționează. Când vei plăti ceva prin PayPal, acesta va retrage bani de pe card și-i va da mai departe, ca un intermediar.

 21. pana la urma cum imi pot scoate banii din contul de paypal?? ca vad ca nu pot sa atasez contul la paypal ca imi arata US, ma puteti ajuta cu un sfat pentru a imi scoate banii din contul de paypal?

  1. Salut.
   Ai urmat indicatiile din articol?
   De asemena te-ai asigurat si dupa cum reiese din situatiile expuse mai sus sa ai si cardul activat pentru tranzactii online?
   De asemenea pentru asemena operatiuni de a vira din contul de la banca diverse sume da bani catre contul PayPal se pot implica anumite costuri suplimentare,comisioane etc valabil si in sens invsers, fiind diferite de la banca la banca.
   Informatii suplimentare asupra setarilor ce trebuiesc accesate ai in acest link pe site-ul oficial PayPal.

 22. Salut,

  Pentru cont de PayPal Business. Imi arata ca pot alimenta instant contul prin Trustly, doar ca nu colaboreaza si cu BRD. Daca nu e listata banca mea(BRD), ei spun ca pot face top-up standard (dureaza cateva zile). Singura problema e ca nu gasesc nici un alt buton pt top-up in tot meniul contului de business. Am legat si contul bancar si cardul la PayPal, dar nu ma ajuta.

 23. Salut, am adaugat card (Master Card de la BT) mi-a fost confirmat, printr-o minune am reusit sa adaug si contul bancar(pentru ca altfel nu ma lasa sa trec mai departe de withdraw), am eliminat chiar si limitele, nu mi-a ramas decat sa scot banii si nu reusesc. Imi tot spune ca au nevoie de mai multe informatii, ma redirectioneaza tot pe pagina paypal dar cu interfata mai veche unde ma pune fie sa ma folosesc de datele unei banci din US fie sa ma folosesc de un card VISA (doar visa) ceea ce nu mi se pare corect si firesc odata ce ei accepta si Maestro si MasterCard nu doar VISA. Ce crezi ca pot face pentru a reusi totusi sa ma folosesc de banii din cont

 24. Salutare
  Am facut cont am introdus card dar nici un mail de confirmare nu am primit ce tr sa fac?Potface cumparaturi de pe ebay ?sau tr sa ast sa primesc mail

 25. Salut , Azi am facut un cont pay pal cu tot , am comfirmat contu de pe email , i-ar acum 2 ore am primit 45.10 euro si nu merge sa-i scot cand dau la Withdraw , ma ajuta cineva va rog ce trebuie sa fac?

 26. salut am si eu o intrebare eu muncesc in cehia si mi-am facut cont aici la banca si contul de la banca are acelasi email ca si paypall si daca vreau sa trimit bani din paypall pe contul de la banca care la m facut imi zice ca im sorry you cant send money to your self. atuncoi ce trebe sa fac sa fac ?

 27. Mi-am facut un cont PAYPAL, dar se pare ca Romania nu este pe lista si nu pot sa imi daug contul IBAN, banca este UNICREDIT, stit ceva despre asta?

  1. Ai verificat si la banca daca este activat cardul si pentru platile pe internet?
   Daca ai urmat pasii intocmai si in articol trebuie sa ai asociat cardul deja cu PayPal.

 28. Dar nu card-ul am vrut sa il atasez ci contul bancar,
  si acolo imi cere IBAN care este numarul contului, nu numarul cardului.

 29. Salut , am cont pay pal cu o anumita suma pe el si as dori sa o scot ! am asociat un card , am bagat codul primit de la ei , mi au acceptat cardul , dar se pare ca nu mai este ca inainte ! acuma trebuie sa adaug un Bank Account ! si se pare ca nu accepta conturile din romania !
  cum ii pot retrage ? pt ca nu accepta IBAN de la banca romaneasca ! Ms

 30. gata am rezolvat o ! merge daca atasezi card Visa !
  stiu ca dupa ce depasesti 2.000 iti cer mai multe informatii despre tine , poza buletin , permis , o factura ca sa demonstrezi faptul ca traiesti la adresa respectiva din pay pal , dar dupa o alta suma si mai mare retrasa incep sa ti puna iara intrebari de unde provin banii , sau respectivii omaeni care iti trimit bani , ce le pot raspunde ca sa nu mi blocheze contul ? am cont personal si accept bani doar daca sunt trimisi ca friends sau familie

 31. Buna,
  incerc sa fac un site pentru un ONG si nu am mai lucrat cu PayPal.
  Pe acest site sunt cazuri sociale pe care ei le sprijina si pentru care se pot face donatii. Fiecare caz are un cont bancar in care se pot face donatii.
  Din pacate, in WordPress la setarile Widgetului nu am gasit decat un singur set de date pentru butonul PayPal.

  Cum pot face ca la apasarea butonului Donate sa se poata trimite bani intr-un anume cont dintre cele existente?
  Multumesc!

 32. Buna, am incercat sa.mi adaug contul de la banca, dar nu.mi permite deloc. Scrie ca trebuie sa astep1-2 zile pana se activeaza. Inca nu pot sa.mi traga din cont aia 3 euro

  1. Cred ca trebuie sa te interesezi la o reprezentanta locala pentru mai multe informatii despre metodele de plata acceptate.

 33. de ce nu pot sa introduc codul de validare al contului bancar atasat contului de paypall , va rog daca stia careva si ma poate ajuta .

 34. Salut! Am o problema si am nevoie de ajutor. Am primit bani prin paypal din USA, aveam atasat cardu confirmat cod 4 cifre etc, VISA Electron de la Banca Transilvania si sub nici-o forma nu ma lasa sa fac withdraw, zicea „internal error”, si ma punea sa adaug Bank account, si am adaugat IBAN-ul si scrie CONFIRMED acum si Pending, si scria ca in 3-5 zile primesc bani, nu inteleg cumde ca a acceptat, toti zic doar US bank account, si la mine cum a mers? Si acum frica mea este, ca la BALANCE este 0 si aveam 250$, am pierdut bani cu totul sau daca banca nu accepta mi returneaza inapoi? Vad ca nu am sa dau CANCEL la withdraw. Te rog ajuta-ma cu un raspuns sa inteleg.

  1. Se pare ca optiunea pentru IBAN a aparut de curand, insa in cazul meu nu reusesc sa finalizez validarea contului bancar. Vezi comentariul meu mai jos. Il astept pe Cristian sa vad daca are o solutie.

   Pentru problema ta uita-te in istoricul tranzactiilor ca sa descoperi ce s-a intamplat cu balanta.

 35. Salut! Eu nu am nicio problema cu contul de PP, de fapt am 2 conturi, unul de business si altul personal. Eu am o alta problema:

  Am incercat de mai multe ori sa adaug contul bancar (IBAN) de la BRD. Imi apare mesajul ca s-au alimentat 2 sume <1euro si trebuie sa le introduc pentru a finaliza verificarea. Dar cele 2 tranzactii nu au aparut niciodata in extras.

  OK, o fi ceva cu BRD. Am incercat apoi cu BCR. Am adaugat contul, am asteptat o saptamana si tranzactiile nu apar nici aici.

  Acum am 2 conturi de la 2 banci diferite si neverificate pt ca nu apar acele tranzactii in extrase, daca exista. Chestia doar ma intriga, nu e o problema stringenta pentru ca cu cardurile atasate pot face toate operatiunile de care am nevoie, dar daca totusi ai o solutie la asta, sunt numai urechi! Multumesc.

 36. Buna. Nu reusesc sa fac plata de pe cardul meu de brd. Este Visa dar nu imi apara sa selctez banca. E problema cu BRD?

 37. Salut.

  Am card VISA ELECTRON de la BT si l-am adaugat si-mi apare ‘Sorry we can’t add this card, please try again later’

  Am depus 15 lei in el, incerc sa-l adaug, aceeasi problema.

  Ce se intampla cu Paypal? Am facut la BRD VISA l-am inchis ca n-a mers, am fcut la ING card, n-a mers, l-am inchis… acum sunt al BT, daca luni ma duc sa primesc acel extras de cont sau cum se numeste, ce fac cu acel cod de 4 cifre?

  Unde pun acel cod de 4 cifre? Paypal nu-mi trimite absolut nici un mesaj de confirmare sau ceva pe mail… 🙁

 38. Salut .

  Incarcarea contului paypal cu bani se va face prin depunerea banilor in respectivul card asociat cu contul ? . Multumesc .

 39. Daca am adaugat un IBAN dar inca nu l-am verificat, pot retrage banii in cont? Am facut transferul si imi spune „86,00 EUR
  has been sent to BRD-Groupe Societe Generale x-0800 from your PayPal balance.” dar nu sunt sigur daca ii voi primi sau nu

 40. Salutare Cristian. Nu am cont PP dar doresc sa imi fac pt cumparaturi din E.U., si DOAR pt cumparaturi, nu voi incasa nimic prin el, ever.
  Modalitatea care ma intereseaza pe mine este strict cea bazata pe IBAN (nu vreau sa leg card la PP). Aici am 2 intrebari:
  1. Daca imi fac cont EUR la o banca in RO (Banca Trans. ca sa fim concreti), pot lega acel cont la PP?
  2. Pot folosii acel cont pt achiztii? Ma intereseaza im mod specific acest detaliu, deoarece l-am rugat pe un amic sa se uite (el e user de PP de ceva vreme deja) insa el mia spus ca IBANul poate fi folosit exlcusiv la RETRAGERI de bani, nu la plati.

  Daca tu sau careva imi puteti confirma 100% cum sta treaba cu IBAN, miar fi de mare folos, ca sa nu pierd vremea degeaba pe la banca.

  Multumesc anticipat de ajutor. Cele bune si Doamne ajuta!

  1. Ar trebui să poți. Odată asociat contul PayPal, poți inclusiv să adaugi în acesta fonduri și să plătești la comerciant cu soldul PayPal.

 41. Salut Cristian si multumesc de raspuns. O sa incerc sa mai caut informatii si sa ma lamuresc.

  Treaba e ca amicul care s-a uitat pentru mine (si care are deja CARDul sau de ING legat la PP cu succes, avand destule achiztii cu succes la activ) a incercat sa bage IBAN aferent acelui cont ING (la care era si cardul) si, desii totul a mers ok (ca si in prezentarea ta) si IBAN aparea acolo in meniul cu sursele fondurilor alaturi de card, interfata PP oferea doar top up with Payonner sau ceva serviciu de genul, care la randul sau putea „trage” fonduri doar din acel card.

  Stiu ca in State si Germania merge totul smooth, si exclusiv cu IBAN, dar as vrea sa stiu sigur daca tu sau alt coleg de pe blogul tau a facut achizitii prin PP, exclusiv cu IBANul de Romania , adica folosind direct optiunea de IBAN din interfata surselor de fonduri.

  Si da, cum ai scris si tu foarte intuitiv, vreau cont de EUR, la care sa adaug eu cati EUR vreau, sa fac topup-ul in PP din acel cont, si sa fac achizitia necesara. Atat. Vb de achizitii modice gen (piese mici /circuite de pe ebay, poate ceva haine etc… ).

 42. Ideea e simpla. Vreau sa leg PP la IBAN, in principal pt ca pot cumpara EUR la un pret foarte competitiv fata de media de la banci. De asemenea, chiar tu, i nseria de articole cu chestii din cchin,a inclusiv in alea cu Gearbest, ai spus ca avantajul e in favoarea PayPal si nu a folosirii cardului. Card pentru un cont de EUR lipsit de mare importanta nu imi mai fac, si de aceea ma interesa STRICT daca IBAN functioneaza pentru plati, nu pentru „incasari” personale. Atat. Poate se va gasii cineva s ma lamureasca clar. La amicul meu putea face topup doar prin payoneer sau ceva de genu..nu ii „simtea” IBANul sa traga bani din el… .

 43. Deci,eu am niste bani intr-un cont de paypal si nu am adaugat nici card si nici cont bancar.Cum sa ii scot?Prin card sau prin cont bancar?cum e mai usor?

 44. Aveți un cont de Facebook sau ceva de genul unde va pot pune mai multe întrebări? Pt că nu am mai folosit PayPal niciodată și nuprea mă descurc

 45. Vă rog ajutati-ma nu reusesc sa introduc codul acela de 4cifre de pe extras. Căsuța este inactivă. Cred ca am băgat alt cod de mai multe ori. Ce trebui e sa fac acum in cazul acesta?

  1. Trebuie repetata procedura de „imperechere” a contului PayPal cu respectivul card de credit/debit al bancii emitente.
   Solicita un nou cod de confirmare, ce il poti lua usor din extrasul de cont daca dispui de serviciul de internet banking activ ori deplansandu-te la orice sucursala a bancii emitente solicitand extrasul de cont din luna curenta.
   Succes!

 46. Multumesc frumos! Tot incerc sa obtin alt cod dar imi spune ca apare o eroare si sa incerc mai târziu. Încă o intrebare: contul paypal este in rosu acum dupa ce confirm cu acest cod se alimentează singur sau mai trebuie sa fac vreo operatiune?

  1. Initial trebuie confirmat prin introducerea acelui cod transmis in mod automat de catre platforma apoi suma de bani se va restitui daca s-a efectuat cu succes procedura de confirmare.
   Apoi este necesar sa introduci si IBAN-ul daca nu ma insel pentru a se asocia contului PP si banca, dupa aceasta operatiune avand si posibilitatea de adaugare/retragere fonduri.
   Pe romaneste sa inteleaga toata lumea PayPal nu este nimic altceva decat o „punte de legatura” intre utilizatorul final/consumatorul si comercianti, el stiind sa faca acest transfer de bani, conversii si alte nebunii intr-un mod simplist si facil.
   Chiar daca balanta indica 0 spre exemplu dar ai contul asociat unui card, din contul curent unde ai depus banutii orice produs ai cumpara prin intermediul acestei platforme, plata se va efectua mereu cu succes si fara complicatii, metoda de verificare cea mai simpla fiind verificarea extrasului de cont direct din serviciul de internet banking ori prin deplasarea la banca si solicitarea acestuia.
   Succes.

  1. Nu.
   Daca vrei sa faci transfer bancar din Paypal catre contul bancar trebuie intai sa ai asociat contului PayPal atat cardul cat si banca.
   Daca urmezi procedurile din articol nu vei avea nici o problema.
   Se pot implica anumite costuri ce tin ce conversie, cursul valutar de actualitate etc..
   Nu sunt comisioane incredibile, nu ai de ce sa te sperii doar ca variaza, asteptandu-te sa nu ai exact suma transferata cent cu cent la sange.
   Succes!

 47. Mersi ! si mai am o intrebare am indrodus cardul dar imi apare Confirm credit card dau pe el si imi scrie : You can remove sending limits by confirming that you own this card. Here’s how:

  We’ll make a small charge to your card.
  Check your card statement in a day or two for the 4-digit code associated with the charge.
  Log in to PayPal, go to your Wallet and confirm the card by entering the 4-digits code. The charges will be refunded to your card.

  If you can’t check your statement online, look for the charge when it arrives in the mail and follow the same steps. Thanks!

  Nu am inteles nimic …de ce nu-l confirma direct adica am bagat toate datele cardului

  1. Ca sa poti finaliza procedura de confirmare trebuie sa introduci un cod format din 4 cifre, ce iti va aparea in extrasul de cont in 1 sau 2 zile de la solicitarea de confirmare.
   Se va face o retragere mica, nu mai am idee cat parca 1 dolar ce iti va fi restituit la finalizarea procedurii de confirmare.
   Solicita un extras de cont in 2 zile, asigurandu-te ca este prezent acel cod format din 4 cifre, cod ce il vei utiliza la finalizarea solicitarii de confirmare.
   Astea sunt procedurile lor, nu sunt complicate, doar ca trebuie sa ai putina rabdare.Daca dispui de serviciul de Internet Banking asociat serviciilor tale iti poti procura singur extrasul de cont nemaifiind necesara o deplasare catre o filiala a bancii emitente.
   De asta uitasem sa iti zic, iti trebuie sa ai un minim sa zicem de 10 RON sa ti se faca aceasta retragere pentru a continua procesul de confirmare.Stiu ca zisesem anterior ca nu iti trebuie nici un banut dar am uitat complet de aspectul asta, trecand ceva timp de cand mi-am facut si eu un cont PayPal.Codul arata similar cu cel postat de Cristian in articol, avand aceasta forma pe extrasul de cont.
   Succes!

 48. O intrbare…
  Dacă introduc cardul sotiei la contul meu de paypal e vro problema? Pot întâmpina dificultăți la plata sau la scos bani? Multumesc

  1. Nu,nu vad ce probleme ai avea.
   Doar sa finalizezi procedura de asociere prin confirmarea acelui cod.

 49. salut eu sunt in germania, am cont la o banca din germania ,este un card cu care pot doar sa scot bani. nu e visa master sau credit card , cum sa procedes pentru ca nu imi apare debit card cand dau clik pe casuta unde cere tipul de card ?

  1. Documenteaza-te mai bine la o filiala a bancii emitente sa verifici exact daca ceea ce doresti sa faci este sau nu posibil cu acel tip de card/cont etc…
   Pentru Germania poti efectua o verificare aici asupra principalelor tipuri de carduri compatibile cu acest serviciu, cu toate ca eu nu vad nimic in lista cu pricina recomand in continuare sa efectuezi o vizita catre respectiva banca ori o reprezentanta a acesteia si sa explici intr-un mod cat mai concis si la obiect doleanta avuta, fiind cel mai sigur asa, avand informatii direct de la sursa eventual si posibile solutii.
   Succes!

  1. Salut.
   Un articol similar ai aici sau aici, in cel de-al doilea link fiind un ghid ajutator ce contine si imagini cu procedura in sine.
   Succes!

 50. Mulțumesc pentru articol, și mulțumesc tuturor ce au comentat pentru răspunsuri, deoarece aici am găsit răspunsuri la foarte multe din nelămuririle mele referitoare la Paypal!

 51. Ma uit ca toti au probleme de încasare, deschideti-va din in aceeasi valută si card atasat, eu am cont in BRD deschis in aceeasi valuta(adică USD) si nu am nici o problema, am avut o încasare in EUR si m-au sunat de la BRD dacă vreau să încaseze in lei sau USD, nu aveam decât din in lei si EUR deschis si am acceptat cursul lor de schimb, deci cred ca va descurcat si la BRD sau orice alta bancă dacă aveți cont deschis in valută care trebuie, oricum, am auzit ca de la anul, dar nu stiu ca e valabil pt orice bancă, sunt norme UE, care, Dacă sunt adoptate de banca din Romania emitent a cardului, poti sa încaseze ușor de la orice banca si in orice valută, pana acum, am auzit ca doar BRD e dispusă să facă așa ceva in Romania, e adevarat, am vorbit doar cu ING, BRD si BCR, cu restul nu stiu, dar din experienta proprie, doar BRD este interesată să se ralieze regulilor UE, cel puțin deocamdata (BT mi-a spus că vorbesc prostii, deși am citit cu ochii mei aceste reguli UE)

  1. Salut!As avea si eu o intrebare legat de BRD si Paypal!Am cont deschis in Euro la BRD si as vrea sa-mi fac si un cont de Paypal!Pot atasa contul in Euro de la BRD la contul Paypal proaspat creat ca sa pot face plati respectiv sa si primesc bani prin Paypal in acel cont?Sau mai este valabila treaba cu retragerea banilor numai in cont US Bank?

  2. Salut.
   Nu cred ca esti limitat din acest punct de vedere, poti demara operatiunea de asociere a cardului/contului bancar serviciului PayPal.

 52. Poti sa iti faci, teoretic, cont la oruce banca, dar sa fie de preferat, in aceeasi valuta, la BRD, te suna ca sa ii confirmi cursul valutar, daca ai integistrat numarulde telefon corect si încasarea este in alta valută, stiu ca de la anul toate băncile din România, sunt obligate să îți accepte încasări de oriunde, problema este de înregistrare a băncii emitent ă cardului intr-un fel de „ROOM” si stiu ca doar BRD dorește să facă asta, NU, cu care am discutat, spune că „prind muste” dar este norma de la UE care si e așa ceva, dar, in Romania, fiecare bancă se raliază normelor UE cand are chef.

 53. Salut, am 2 probleme, prima este ca nu pot adauga un card visa electron de la ing, iar a doua este ca imi scrie sub numele bancii confirmation pending intrun chenar galben

  1. Pana nu primesti acel cod de confirmare si nu il introduci in interfata de configurare PayPal nu vei putea finaliza procedura de asociere.

 54. Salut !
  Am facut si eu un cont paypal, am primit refund in contul paypal la 100$ de pe eBay, am asociat prima data doar cardul de la banca transilvania pentru cumparaturi, acum pentru a retrage acei bani din contul paypal, am inteles ca trebuie asociat si contul bancar, am asociat si contul IBAN dar daca dau la Withdraw funds pentru a putea sa retrag banii, imi scie asa : „There’s nothing to withdraw right now, Try again when you have a PayPal balance.”
  Ce inseamna acest lucru si de ce nu ma lasa sa retrag acei bani din contul paypal in contul meu de la banca ?
  Cand dau clic la bank details imi scrie checking, mai exact:
  Bank name Banca Transilvania S.A.
  Account typeChecking
  Account numberx—XX
  StatusConfirmed

  E normal sa scrie mereu checking, sau dureaza ceva timp pana da acceptul banca ?
  Azi am asociat contul bancar la paypal, pana azi am avut doar cardul asociat la paypal.
  Stie cineva sa ma lamureasca ?
  Multumesc !

  1. Acel „Checking” ramane mereu asa desi nu ar trebui sa fie afisat asa.
   Confirm acest lucru ca de cand am asociat si eu cardul tot asa imi apare de ceva vreme.
   Legat de balanta poate banii sunt inca in tranzit si este necesar sa mai astepti cateva zile, fiind recomandabil sa strici o intrebare direct la Banca Transilvania legata de aceasta situatie ei lamurindu-te mai bine.
   Stiu ca dureaza transferurile astea de ici colo si este normal sa mai existe intarzieri.

 55. Salut. Daca am 17 ani trebuie sa bag datele cardului unuia din parinti? (Am cont deja). Si as mai vrea sa stiu daca imi mai pot alimenta contul ( cel pe card) cu paysafe ?.Multumesc anticipat !

 56. Buna seara! am o intrebare, cum pot baga bani pe paypal si cum fac rost de extrasu de cont daca nu sunt in tara-romania?, si cu cardu brd-maestrocard merge? multumesc astept raspuns.

  1. Nu este necesar sa adaugi fonduri in contul PayPal acesta din urma fiind o paltforma de de intermediere, banii din card fiind transferati imediat atunci cand utilizezi aceasta platforma.
   Extrasele de cont le poti dobandi prin contactul cu banca emitenta, daca ai un imputernicit pe respectivul cont ce poate face asemenea solicitari in numele tau ori prin intermediul serviciului de internet banking fiind mult mai facil decat drumuri peste drumuri.
   Sincer de respectivul card nu am auzit de Mastercard/Visa da, totul fiind mai usor daca conactezi banca emitenta pentru detalii suplimentare legate de acest lucru.
   Succes!

 57. Buna,am o intrebare : pot sa atasez la contul meu paypal un cont(card) deschis pe alt nume (de ex.al tatlui meu ) ; eu am conturile blocate, multumesc

 58. Salut , am și eu o întrebare
  Spre exemplu vreu ca sa vind ceva unei persoane ce cod din PayPal săi trimit ca sa poată plăti , sau cum sa aflu adresa mea PayPal care trebuie sa i-o transmit celui care trebuie să-mi dea banii

  1. Suficient sa ii dai adresa email asociata contului Paypal pentru a te identifica cu usurinta.
   Iti poti personaliza si imaginea de la avatar, avand si alte elemente de identificare, neavand cum sa dea gres.
   Succes!

 59. Am nevoie de ajutor, de unde pot alege sa mi retrag banii din paypall in card dar la cursul bancii mele si nu la cursul automat ales de paypall, multumesc

 60. Buna seara am si eu o intrebare azi mi-am deschis cont la BRD si mi-am facut cont si PayPal ,eu doresc acest cont numai pentru a primi bani din strainatate,este neaparat necesar sa imi fac si card sau se poate sa imi retrag banii doar din cont,va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine,am atasat contul BRD la pp,am introdus IBANUL dar ini scrie unnconfirm si ca trebuie sa primesc un cod din 4 cifre in cateva zile,ma pot duce la Banca sa depun o suma mica in cont si apoi sa cer extrasul de cont si o sa am codul??Ce ma intereseaza daca pot folosi Paypal decat cu cont bancar fara card

  1. Daca nu ai confirmat contul PP poate de acolo si problema.Daca ai adaugat atat cardul cat si contul totul este ok in caz contrar trebuie sa repeti procedura de imperechere.
   Poti utiliza contul PP si fara card/cont dar nu vei putea scoate acei bani primiti doar ii poti cheltui catre servicii/site-uri ce accepta aceasta modalitate de plata.

  1. PIN-ul acela este disponibil doar pe un extras de cont ce il soliciti direct de la banca emitenta.

 61. Ce iban sa introduc cel de lei sau euro? si daca trebuie sa am bani pe card sau paypal pentru confirmarea contului bancar in paypal? ca am incercat de vreo 3 ori si n am primit nici un cod. mersi

 62. Am si eu o intrebare: vreau sa-mi confirm contul si nu ma lasa sa introduc cele 4 cifre. pur si simplu nu se poate edita campul ala.

  1. Poate respectivul card nu este compatibil cu acest serviciu.
   Intreaba mai bine la banca emitenta.

 63. Ma intereseza daca o firma care are un cont in lei, asociat cu un card Visa, dupa ce isi face cont PayPal, poate plati facturi in China in dolari. Conversia lei/$ o face banca(la cursul ei) sau PayPal? Multumesc.

 64. Cand ajung s-a asociez cardul cu paypal acolo unde scrie sa bagi codul secret nu imi ajunge nimic nici pe internet banking de pe telefon dar nici bani nu imi ia care este motivul ?

 65. Daca am deschis un cont PayPal,și am pus cardul la el ,mi-a luat acea suma …insa m-am gândit și am decis sa îl închid ..Daca il inchid ,îmi dă suma aia inapoi?

 66. Miam facut un cont paypal si am atasat cardu nu stiam ca trebuie sa iau acel cod de la banca si am tot sters si adaugat acelas card de 2_3 ori iar acuma imi spune sa adaug alt card fiindca acesta nu este acceptat ce ar trebui sa fac cum sa iau legatura cu cei de la paypal ca sa pot folosi acelas card

  1. Incerci sa ii contactezi prin intermediul acestei sectiuni, avand posibilitatea sa trimiti un mesaj catre echipa de suport explicand intr-o engleza „de balta” sau avansata ceea ce doresti sa faci, unde ai intampinat probleme.
   Uneori raspunsul tinde sa aibe intarziere dar trebuie sa ai putina rabdare.
   Succes!

 67. Buna!
  Nu știu nimic despre PayPal tocmai de aceea as dorii sa mă lămuriți și pe mine!
  Am o mașina pe OLX de vânzare,acum câteva ore am fost contactată de cineva din Africa cum că vrea să o cumpere,că intenționează să îmi puma banii intr.un cv int PayPal după care o firma urmează să vina sa ia mașina! Eu nu am cont, urmează să îmi fac insa nu știu ce comisioane percep…nu știu nimic despre ei! Am cont la BRD in lei și o să îl adaug in contul PayPal. Ar trebui să primesc 5000€ are cineva idee cat o să plătesc comisioanele pana voi reuși să scot banii cash? Mulțumesc

 68. Mi-am facut de curând un cont Paypal dar nu pot face plăți de pe Samsung s8. Am incercat de pe alt telefon sa plătesc cu Paypal si am reusit. Presupun ca contul de Paypal este ok…
  Sti cumva care ar fi problema??

 69. Buna ziua .Eu sunt la studii in Olanda.Mi-am creat un cont PayPal dar cu datele din Romania (adresa, etc). Initial mi-am „inrolat” contul curent BT cu card atasat care era in lei si am efectuat o plata in eur.Mi-am dat seama ca nu prea este avantajos asa si ulterior mi-am „inrolat” si un cont in Eur tot BT (card).Insa cand am efectuat plati in Eur la comisionat de 2 ori.Desi eu am ales contul nou in Eur din Paypal , mi-au folosit tot contul de lei (desi eu il blocasem) si mi-au plimabat banii facand 2 conversii cred ca nu-mi dau seama.Cei de la PayPal nu m-au lamurit inca si eu tot schimb datele dar tot nu functioneaza.
  Ce se trece de fapt in Pay Pal -contul curent sau cardul – ?Daca trec contul este posibil sa existe comison la tranzactii? Eu vorbesc acum pt plata strict in moneda eur din Cont curent eur.
  Daca imi sterg contul in Pay Pal ( se strica ceva??)si sa-l refac trebuie anuntat sau cum se procedeaza?

 70. Buna ziua.
  Se poate atasa, la momentul actual, doar contul Banca Transilvania (cardul expira si nu exista posibilitatea reinoirii ) la contul paypal?
  Daca da, cum sa procedez sa pot atasa, avand in vedere ca eu nu sunt in tara?
  Multumesc 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.