Cred că am găsit aplicația perfectă pentru luat notițe!

Nu cred că există zi în care să nu iau notițe pentru diverse, de-asta am încercat și folosit, de la Google Keep la Evernote, toate programele concepute pentru a fi utilizate în acest scop.

Dintotdeauna mi-am dorit o agendă virtuală cât mai simplă, drept dovadă întotdeauna am revenit, uneori mai devreme, alteori mai târziu, la bătrânul Notepad, care deși nici acum nu știe să salveze automat textele introduse în el, era infinit mai simplu decât orice altceva.

FromScratch

Apoi am descoperit FromScratch, o aplicație gratuită multi-platformă căreia îi mai lipsește doar capacitatea de sincronizare între dispozitive, funcționalitate pe care sper că o va primi cât mai curând deși nu pot spune că am nevoie mare de așa ceva.

Indiferent de textul tastat sau lipit în FromScratch, acesta va rămâne acolo până când îl vei șterge manual. Nu trebuie să salvezi nimic, de fapt, nici nu poți genera fișiere text folosind programul, din acest punct de vedere fiind neindicat pentru cei care caută altceva.

Mie îmi place că e extrem de simplu, dar și că îl pot folosi în GNU/Linux și Windows fără ca de fiecare dată când închid PC-ul să fiu întrebat dacă doresc să salvez acel titlu pe care l-am trecut pur și simplu prin el pentru a-i anula formatarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.