Credeți că e singurul polițist care bate copii?

Camerele de supraveghere l-au filmat pe comisarul-şef Cezar Filip cum loveşte fata adusă la interogatoriu. Speriat, copilul se refugiază într-un colţ, dar şi acolo este ajuns de pumnii poliţistului. Bărbatul trage copila de păr până în celălalt colţ al încăperii. La scenele violente asistă încă un ofiţer, care însă nu intervine. În cele din urmă, şeful Poliţiei din Piatra-Neamţ scoate fata cu forţa din cameră. (sursa)

Așadar, credeți că dânsul* e singurul polițist care bate infractorii în secție, minori sau adulți? Prostănescul ăsta a avut ghinionul ca toți colegii să fie împotriva lui (toți mai puțin gâsca aia care stătea lângă el ca o legumă și nu reacționa în nici un fel când „șefuțu” dădea cu minora de perete), dar era atât de prost încât, deși știa că are toată secția împotriva lui, făcea pe zmeul sub camerele de supraveghere.

Înțeleg că fata a încălcat legea. Ba mai mult, e posibil chiar să fi și furat de la un amărât de pensionar care abia-și mai târa moaștele, dar cu toate acestea, polițistul n-ar nici o scuză! Ar trebui arestat și judecat pentru abuz în timpul serviciului, agresiune, vătămare corporală, șamd.

*Umblă vorba că la moldoveni i se spune tatălui „Bă” și căcatului „dânsul”. Dacă nu este așa, îmi retrag fiecare „dânsul” din textul de mai sus…

7 Comentarii

  1. Am constatat in ultimul timp ca romanii s-au transformat in mari iubitori de infractori ! Oameni buni , sa va doara burta de cei care isi vad de treaba lor si care se chinuie sa supravietuiasca de pe o zi pe alta , nu de tot felul de infractori ( indiferent de virsta ) . Domnule Cristian , chiar esti convins ca daca o rugai frumos pe hoata aia sa nu mai fure , o apucau remuscarile ????
    As avea multe de spus despre politisti care habar nu au ce este educatia si civilizatia , dar in nici un caz cind bat infractori . Sa-i aparam pe cei care respecta legea nu pe infractori . Parerea mea !

    1. Întâmplarea face ca fratele meu să fi fost luat la ciomăgeală acum 2 ani de un zmeu de genul acesta din simplul motiv că insista că n-are buletinul la el. Evident, chiar dacă l-ar fi rugat frumos, cum ar fi fost de preferat, tot n-ar fi avut buletinul la el. Nu există polițiști care bat infractori! Există doar polițiști care se cred zmei și bat pe oricine, și polițiști care știu și acționează conform legii. Ceilalți, la fel cum s-a întâmplat și cel care l-a ciomăgit pe fratele meu, sunt invitați să-și descopere celelalte vocații. Meserii există pentru toată lumea!
      Am impresia că pe zi ce trece românii se transformă în animale. Până nu văd ei pe cineva cu ochiul vânăt nu e bine! Cât despre infractori, ar trebui judecați și, în funcție de vârstă, la școala de corecție sau lângă Popescu, Jiji & CO. Asta fără să ținem cont de faptul că infractorii de pe pământ ar vrea să scape cu o bătaie bună, decât să se răcorească niște ani…

  2. Greșit spus „trăim în România”! Asemenea fapte se petrec zilnic în orice secție de poliție din lumea întreagă, nu numai la noi. Se pot vedea destul de des astfel de clipuri prezentate pe la știri. Nu sunt de acord cu astfel de fapte, însă cred că se face prea mult caz, nu aici pe blog, în general. De ce? Pentru că unele sunt descoperite, cred ca sub 1%, restul… La fel, în cazul admonestării copiilor de către părinți. Nu mă refer la cazuri de maltratare, sau altceva de genul ăsta, dar iarăsi se face prea mare tam-tam. Să îți pierzi libertatea sau propriul copil pentru că l-ai tras de ureche…e prea mult, prea odios! Altceva: de ce nu se creează fundații internaționale speciale, care să ofere copiilor bolnavi sumele necesare de bani pentru operații în străinătate, știind că familia nu dispune de cele „câteva zeci de mii de euro”?!? Îi lasă pur și simplu să moară!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.