Cubot Dinosaur, disponibil la precomandă!

După cum v-am promis de îndată ce am cunoscut rezultatele sondajului de ieri, marția și joia voi scrie despre gadgeturi, iar astăzi e joi, așadar momentul perfect pentru a vă anunța că un nou terminal „de buget”, Cubot Dinosaur, va putea fi comandat începând cu ultima zi a lunii.

Cubot Dinosaur

Cubot Dinosaur nu este cel mai puternic smartphone al producătorului, nici nu se dorește a fi unul, printre principalele-i calități enumerându-se capacitatea foarte bună a acumulatorului, despre care știm că are 4150 mAh, ce asigură o autonomie foarte bună.

Pentru a profita din plin de generosul acumulator, telefonul este dotat și cu o tehnologie de economisire a energiei, Intelligent Power Saving, datorită căreia, conform producătorului, vom putea naviga pe Internet 22 de ore, reda filme la rezoluție HD 20 de ore, sau avea un total de 30 de ore de convorbiri 2G/GSM.

Intelligent Power Saving

În ceea ce privește hardware-ul, avem de-a face cu un elegant smartphone cu o carcasă din policarbonat de doar 8.8 mm grosime, ecran de 5.5 inchi, procesor quad-core de 1.3GHz, de 64 de biți, 16 GB de memorie internă și 3GB RAM, adică mai mult decât suficient pentru ca telefonul să ruleze decent Android-ul 6.0 ce-l pune în mișcare.

Pe partea de fotografie avem de-a face cu două camere de 8 și 2 megapixeli, dar în ambele cazuri, cu ajutor din partea software-ului, vor putea fi realizate fotografii de 13 și respectiv 5 megapixeli, adică suficient pentru a acoperi necesitățile unui utilizator obișnuit.

Cubot Dinosaur - Internet

Una peste alta, consider că producătorul s-a zgârcit nejustificat optând pentru dotarea sa cu doar 16GB de memorie internă. E drept, avem la dispoziție un slot MicroSD în care vor putea fi montate carduri cu o capacitate de până la 32GB, dar să nu uităm că slotul este același în care vom monta și cel de-al doilea SIM, deci va trebui să alegem între unul și celălalt.

În fine, lista completă a specificațiilor tehnice o găsiți pe aceeași pagină în care, dacă sunteți interesați, îl veți putea rezerva la preț bun înainte de a ajunge oficial pe piață.

Tags: ,

2 Comentarii

  1. Cristian, vreau sa te intreb, cat de relevant e site-ul Cubot Romania?
    Pentru ca vad ca comercializeaza telefoanele Cubot si asigura garantia in service-ul lor.
    Ar fi o varianta mai buna cumpararea de aici?
    Multumesc.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.