Cum poți elimina rapid și ușor fundalul fotografiilor (poze, imagini de orice fel)

Cu aplicația Web despre care iți voi vorbi în continuare, Clipping Magic, poți elimina rapid și ușor, cu doar câteva click-uri, fundalul nedorit al fotografiilor sau imaginilor tale. Eu o folosesc pentru a obține pictograme cu fundal transparent, dar poate fi utilizat și în alte scopuri practice:

Elimină fundalul fotografiilor

După accesarea aplicației și încărcarea fotografiei sau imaginii, la fel ca în AfterFocus pentru Android, în imaginea aflată în panoul stâng trasezi cu linii verzi peste zona, obiectul sau subiectul pe care vrei să-l păstrezi apoi, cu pensula de culoare roșie, fundalul și/sau elementele pe care dorești să le ștergi.

După obținerea rezultatului dorit, respectiv eliminarea fundalului, vei putea descărca în calculator imaginea în format PNG (cel mai utilizat format care permite transparența), pentru a-i aplica un fundal mai plăcut sau, pentru a o folosi pe post de pictogramă sau buton Web.

link: clippingmagic.com

Un comentariu

  1. Pacat ca daca vrei sa descarci trebuie sa platesc……..penibil doar pentru o poza doar pentru o simpla fotografie fara fundal? asa puteam face cu Photoshop dar iti ia prea mult timp ca eu umblu cu Extract cu brush cu nu stiu ce si site-ul asta e foarte foarte simplu dar repet pacat ca trebuie sa platesti ca sa iti descarce poza nu stiu cum pot sa o descarc free

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.