Cum poți îmbunătăți viteza conexiunii la Internet pe smartphones și tablete Android

Viteza conexiunii la Internet a mai multor dispozitive Android, prin Wireless, 3g sau 4g, este foarte lentă din cauza unei probleme ce afectează fișierele de sistem relaționate cu protocolul TCP/IP. Pentru a încerca soluționarea acestei probleme putem utiliza aplicația gratuită Internet Speed Master, o aplicație pentru Android care, cel puțin teoretic, permite îmbunătățirea conexiunii la Internet prin aplicarea unui patch care va modifica structura fișierelor respective.

imbunatateste conexiunea la Internet a dispozitivelor Android

Chiar dacă aplicația Internet Speed Master a fost dezvoltată special pentru terminalele rootate, adică acelea asupra cărora utilizatorul dispune de toate drepturile administrative, putând modifica structura fișierelor sistemului de operare Android, aceasta dispune și de o funcție dedicată dispozitivelor fără Root, Improve Internet Connection.

La executarea aplicației Internet Speed Master pe dispozitivele rootate, aceasta va cere, după cu poate fi observat și în cea de-a doua captură de ecran de mai sus, acces la Superuser. După ce i-a fost admisă cererea, în scopul optimizării conexiunii la Internet, putem aplica patch-ul despre care vă vorbeam mai devreme apăsând butonul „Apply Patch„. Dacă rezultatele obținute în urma aplicării patch-ului nu sunt cele dorite, cu ajutorul butonului Restore vor putea fi restaurate cele implicite.

Download Internet Speed Master

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.