Cum poți îmbunătăți viteza conexiunii la Internet pe smartphones și tablete Android

Viteza conexiunii la Internet a mai multor dispozitive Android, prin Wireless, 3g sau 4g, este foarte lentă din cauza unei probleme ce afectează fișierele de sistem relaționate cu protocolul TCP/IP. Pentru a încerca soluționarea acestei probleme putem utiliza aplicația gratuită Internet Speed Master, o aplicație pentru Android care, cel puțin teoretic, permite îmbunătățirea conexiunii la Internet prin aplicarea unui patch care va modifica structura fișierelor respective.

imbunatateste conexiunea la Internet a dispozitivelor Android

Chiar dacă aplicația Internet Speed Master a fost dezvoltată special pentru terminalele rootate, adică acelea asupra cărora utilizatorul dispune de toate drepturile administrative, putând modifica structura fișierelor sistemului de operare Android, aceasta dispune și de o funcție dedicată dispozitivelor fără Root, Improve Internet Connection.

La executarea aplicației Internet Speed Master pe dispozitivele rootate, aceasta va cere, după cu poate fi observat și în cea de-a doua captură de ecran de mai sus, acces la Superuser. După ce i-a fost admisă cererea, în scopul optimizării conexiunii la Internet, putem aplica patch-ul despre care vă vorbeam mai devreme apăsând butonul „Apply Patch„. Dacă rezultatele obținute în urma aplicării patch-ului nu sunt cele dorite, cu ajutorul butonului Restore vor putea fi restaurate cele implicite.

Download Internet Speed Master

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.