O cumpăra Lenovo tot, dar tot mai puțin Sony Vaio…

Știrea cu Lenovo care ar fi interesată să cumpere Sony Vaio circulă de vreo 5 zile pe Internet. Știrea preluată de Reuters de la NHK pe 1 februarie, a fost dezmințită în doar câteva ore de Sony prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul oficial.

vaio

În schimb, mă bucur că Lenovo a cumpărat Motorola. Google, timp de 2 ani, n-a fost capabilă să o gestioneze astfel încât să nu se afunde și mai tare în datorii, iar Lenovo o poate pune pe drumul cel bun. Să nu uităm că Lenovo a demonstrat, cu divizia de laptop-uri preluată de la IBM, că piața de PC-uri încă poate aduce profit.

Și dacă tot am vorbit de Sony, știați că prin 2005 Steve Jobs intenționa să pună OS X pe laptopurile Sony, dar japonezii au refuzat propunerea în 2011, când Vaio era pe val cu Windows 7?

2 Comentarii

  1. Mi se par foarte solide laptop-urile Lenovo, dar să fiu sincer, sunt fan Acer. Nu cred în această fuziune. Nici n-aș dori să se întâmple una ca asta. Or fi laptop-urile lor atrăgătoare, dar sunt ale naibii de scumpe.

  2. Mi se pare, sau Sony vaio fac cele mai bune si elegante laptop-uri. nu am unu dar am vazut la multi, si cica is bune.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.