Cutia!

Deși nu reușesc să mă înțeleg cu el la un preț, că insistă să mi-o ofere cadou, Ștefan mai are foarte puțin și termină cutia despre care vă întrebam zilele trecute. Din primele fotografii pe care mi le-a trimis e clar că va ieși ceva cu mult peste orice așteptări aș fi putut avea!

Îi mai lipsesc doar capacul, vopseaua și vreo două straturi de grund ignifug pe interior, că am de gând să las generatorul în funcțiune nesupravegheat. Cum vi se pare? Eu sunt încântat!

12 Comentarii

  1. Arata foarte bine,iar pe interior,daca zici ca o lasi nesupravegheata,chiar are mare nevoie de straturile alea de grund ignifug,oricum cel ce a facut-o,stie sigur ce are de facut.Am mai citit mai demult pe un forum,un topic in care un banat a vrut un PC cu carcasa din lemn,dar a uitat sa o faca ignifuga si a pornit un mini-incendiu in casa :D

    1. Da, Ștefan e maestru! Cât timp funcționează ventilatorul n-ar trebui să am probleme, dar mie teamă de ce s-ar putea întâmpla dacă acesta cedează sau trage ceva care să-l blocheze.

  2. Lipesti pe peretii cutiei (interior) folie de aluminiu, numai ceva mai groasa, apoi peste, un strat de cel putin 5mm, max 1 cm, vata sau material ignifug….

  3. Gandeste-te la asta, ozonul este unul dintre cele mai puternice oxidante cunoscute, va manca in orice vopsea ca in branza, plus incarcarea statica uriasa, nu vrei sa lasi chestia langa o perdea.
    Textolitul pare ok, eu zic ca nu e, as prefera sticla, sau folie metalica, AL sau CU, folie de AL autoadeziva gasesti la Dedeman.

  4. Plus ca daca generatorul chiar merge la 80celsius nu-i dau viata lunga..arunca-i carcasa si pune-l dezbracat in cutie, chiar in spatele ventului care impinge inauntru spre descarcator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.