Cum se poate afla data la care a fost instalat Windows

Nu știu la ce poate fi util, dar dacă doriți, puteți afla dată la care a fost instalat Windows în doar câteva secunde și fără a fi necesară instalarea unor programe de analiză specifice.

Stupid Tricks

În Windows 7 de exemplu, în toate versiunile acestuia, pentru a afla data exactă a instalării sale e suficient să deschideți linia de comandă și să executați comanda următoare.

systeminfo | find /i "install date"

În Windows 8 și 8.1, același rezultat îl va oferi și comanda:

systeminfo | find /i "Original"

data instalarii sistemului de operare

Yep, stupid tricks…

5 Comentarii

  1. Va rog frumos ,poate ma puteti ajuta cu un sfat sau idee. Folosesc Windows 7 Enterprise x86,cu licenta si de o vreme Google Chrome se deschide extrem de greu. Orice pagina se deschide la fel de greu. Am reinstalat Windows-ul din nou aceeasi problema. Am incercat Windwos 8 Enterprise x86,aceeasi problema. Alte browsere functioneaza corect. De unde este aceasta problema si de ce persista. Am incercat si fara antivirus. Va multumesc !

    1. De regulă acesta se mișcă greu din cauza extensiilor. Elimină-le pe toate și vezi dacă se simte vreo diferență.

  2. Eu am Sistem Windows 7 Licentiat si de cca 1 luna , acesta nu mai descarca update , iar cele deja descarcate , nu se instaleaza . Va rog daca se poate sa ma ajutati sa rezolv problema , eu fiind dispus sa platesc pentru acest serviciu . Va multumesc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.