Probabil cea mai completă aplicație de urmărire a coletelor pentru Android

Ultimele trei comenzi „din afară” le-am urmărit cu Deliveries, versiunea gratuită, care-mi oferă mai mult decât necesarul de informații de care am nevoie pentru a cunoaște în orice moment stadiul livrării coletelor. Indiferent dacă comand din China, SUA, Germania sau Anglia, cer livrarea prin DHL, iar cu acest curier n-am avut probleme. O spun deoarece am văzut în comentariile din Play că unii se plâng că nu funcționează bine în România.

După cum ați putut vedea în screenshot-uri, permite urmărirea completă a traseului coletului, urmărirea simultană a diverse expediții, localizarea coletului pe hartă.

Îmi place că-i pot schimba frecvența cu care face verificările, că poți seta o frecvență diferită atunci când se folosește conexiunea de date mobile, că poți alege un ton de notificare diferit de celelalte notificări ale telefonului, dar și că include opțiune de backup & restore.

Deși sunt convins că aceasta din urmă nu prea interesează pe toată lumea, pe mine mă interesează în mod special, iar asta deoarece schimb ROM-ul destul de des, iar atunci când apare o versiune nouă a celui folosit, fac un wipe complet al sistemului.

Opțiuni precum setarea orelor de liniște, în care aplicația te scutește de notificări, pot fi deblocate doar achiziționând versiunea pro pentru 1 lună (3,50 lei), 1 an (10,90 lei) sau permanent (27.39 lei). Pe mine nu m-a interesat din același motiv pe care l-am menționat și mai sus: comand destul de rar, doar pentru mine, iar tot ce mă interesează să știu și pot face cu ea primesc de la versiunea gratuită.

Un comentariu

  1. Salut, am comandat si eu de pe Gearbest cu livrare din depozit european, am primit un track code de la posta maghiara. Coletul a plecat în 14.06 de la ei si nu mai ajunge la mine. Am depus nenumărate tikete la ei pe site si primesc același mesaj să actualizez adresa de livrare, nume si prenume .. ce se poate face in acest caz?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.