Despre „bug-ul inventat de Microsoft” pentru a stimula update-ul la Windows 10 (blogging)

În timp ce unii se încăpățânează să nege build-ul 10240 ca echivalent RTM, nedorind să creadă că Microsoft nu l-a numit RTM din alte motive, apar alții și mai cu moț: oamenii convinși că Microsoft a inventat un bug, acesta, pentru a stimula upgrade-ul la Windows 10. Doar că…

KB3074674

Strategia o știm și o considerăm posibilă, suntem în vârful piramidei, dar vârful de jos, ca rotula unuia pe care îl știm doar noi. Tot ce vreau să spun prin asta e că de la ArenaIT am așteptări mai mari, poate mai mari decât au proprii redactori fondatori, cum e și Darius.

Când vorbim de zvonuri e altă treabă, dar atunci când vorbim de chestii foarte bine documentate, cum sunt update-urile lansate de Microsoft ce vin întotdeauna însoțite de informații despre sistemele de operare cărora li se aplică, ar fi interesant să nu dezinformăm gratuit. Dacă te arunci la presupuneri fără a pune neuronii la contribuție, lumea te vede, te consideră prost și te ignoră.

O știu fiindcă am pățit-o.

Referitor la bug, acesta afectează și Windows 10, iar patch-ul care închide vulnerabilitatea, oferit in 20 iulie în update-ul de securitate KB3074667, pentru cei care nu l-au instalat în momentul apariției pachetului menționat, a fost integrat în pachetul cumulativ KB3074674.

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.