Cum se dezactivează meniul de gestionare a profilurilor din bara superioară a Google Chrome

Cei de la Google au adăugat recent în Chrome, în partea dreaptă a barei superioare a acestuia, un meniu de gestionare a profilurilor configurate în Browser. Dacă sunteți unicul utilizator care folosește browserul, dacă nu utilizați mai multe conturi, sau dacă pur și simplu nu doriți să vedeți acel meniu, îl puteți dezactiva așa cum voi explica mai jos.

dezactivare afisare profil utilizator google chrome

Pentru a dezactiva afișarea meniului de gestionare a profilurilor utilizatorului conectat la contul google prin Internet Browserul Chrome, tastați în bara de adrese chrome://flags și apăsați Enter.

În panoul de setări al funcțiilor experimentale căutați funcția Activați noul sistem de gestionare a profilurilor și, în lista de opțiuni a acesteia, selectați Dezactivat.

dezactivare afisare profil utilizator google chrome

Meniul de gestionare a profilurilor va dispărea din Google Chrome la următoarea repornire a acestuia. De asemenea, puteți derula pagina până la vederea butonului Relansează acum și face click pe acesta pentru a reporni browserul.

9 Comentarii

    1. Opera se chinuie sa faca bookmarks de 1 an. Nu mai are rost de cand au trecut pe Chromium.

  1. Da, utila informatia. Si pe mine ma enerva ca imi aparea mereu numele acolo sus in browser. Dar Cristi, tu ce AdBlock ai acolo la browser la cu steluta aia rosie care se vede in imagine?

    1. Steluța aceea roșie e LastPass, managerul de parole, e singura extensie pe care o folosesc.

    1. In ultimele versiuni ale Google Chrome au fost adoptate modificari la managerul de marcaje din ce imi amintesc.
      Din meniul avansat chrome://flags dezactiveaza Enable Enhanced Bookmarks, revenind astfel la managerul de marcaje anterior,cel clasic.

Lasă un răspuns

*