Cum se dezinstalează AcDisplay

În opinia mea, AcDisplay este de departe cel mai bun lockscreen pe care l-a văzut Android, iar faptul că a fost descărcat de milioane de utilizatori tinde să-mi dea dreptate. Din păcate, unii dintre aceștia întâmpină probleme serioase atunci când încearcă să o dezinstaleze.

AcDisplay

Deși aplicația se dezinstalează foarte ușor, dacă nu ești atent la permisiunile pe care i le-ai dat în momentul instalării, n-ai cum să-ți amintești să o privezi de acestea pentru a o putea instala, astfel, în loc să vezi asta, vezi asta.

În cazul tuturor aplicațiilor de acest gen pe care le-ați instalat din Google Play amintiți-vă să accesați, înainte de a încerca să le dezinstalați, ramura Administratori dispozitiv din Setări » Securitate, și să-i dezactivați drepturile de administrare asupra dispozitivului.

După revocarea respectivelor drepturi aplicația AcDisplay (sau oricare alta), va putea fi dezinstalată fără probleme din managerul de aplicații al Android. E chiar simplu, Denisa!

3 Comentarii

    1. Ca orice altă aplicație ce rulează, bineînțeles că produce un consum auxiliar de energie, dar în cazul de față îl înlocuiește pe cel al lockscreen-ului pe care îl folosești în mod normal.

  1. Intrebare: pot sa fac in asa fel incat sa-mi apara si temperatura de afara? Sa-mi apara sub/deasupra ceasului si temperatura din bara de notificare de la aplicatia folosita, meteoxl pro. Pot sa fac sa-mi apara bara de sus, daca-l setez sa nu fie pe tot ecranul, cu toate cele dar nu-mi place deoarece mai apare un ceas mic si alte lucruri de care nu sunt intereat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.