Cum se dezinstalează AcDisplay

În opinia mea, AcDisplay este de departe cel mai bun lockscreen pe care l-a văzut Android, iar faptul că a fost descărcat de milioane de utilizatori tinde să-mi dea dreptate. Din păcate, unii dintre aceștia întâmpină probleme serioase atunci când încearcă să o dezinstaleze.

AcDisplay

Deși aplicația se dezinstalează foarte ușor, dacă nu ești atent la permisiunile pe care i le-ai dat în momentul instalării, n-ai cum să-ți amintești să o privezi de acestea pentru a o putea instala, astfel, în loc să vezi asta, vezi asta.

În cazul tuturor aplicațiilor de acest gen pe care le-ați instalat din Google Play amintiți-vă să accesați, înainte de a încerca să le dezinstalați, ramura Administratori dispozitiv din Setări » Securitate, și să-i dezactivați drepturile de administrare asupra dispozitivului.

După revocarea respectivelor drepturi aplicația AcDisplay (sau oricare alta), va putea fi dezinstalată fără probleme din managerul de aplicații al Android. E chiar simplu, Denisa!

3 Comentarii

    1. Ca orice altă aplicație ce rulează, bineînțeles că produce un consum auxiliar de energie, dar în cazul de față îl înlocuiește pe cel al lockscreen-ului pe care îl folosești în mod normal.

  1. Intrebare: pot sa fac in asa fel incat sa-mi apara si temperatura de afara? Sa-mi apara sub/deasupra ceasului si temperatura din bara de notificare de la aplicatia folosita, meteoxl pro. Pot sa fac sa-mi apara bara de sus, daca-l setez sa nu fie pe tot ecranul, cu toate cele dar nu-mi place deoarece mai apare un ceas mic si alte lucruri de care nu sunt intereat

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.