Digi Storage, alternativa românească pentru Dropbox, Drive & OneDrive

Nu bate Google Drive la preț, dar la viteza de upload e cu mult atât peste acesta, cât și peste celelalte servicii similare. Pachetul de 20 GB este gratuit, însă, pentru doar 3 lei/lună poți adăuga alți 50 de GB și tot așa până la atingerea pragului de 150 GB.

Digi Storage

În folosesc de alaltăieri și-mi place! Digi Storage dispune de aplicații pentru Windows, Android și iOS, dar și funcție de criptare a datelor încărcate. Ce mai, ideal pentru a-l folosi în România și renunța la servicii care acceptă în conducerea sa personaje precum Condoleezza Rice

6 Comentarii

 1. Imi cer scuze ca nu sunt pe subiect da cu cateva zile in urma am pus o intrebare referitoare la driverele GeForce la care nu am primit un raspuns final si nu stiu ce sa fac…deci.Dupa refresh mi-a indicat acelasi scor ca si inainte,adica de 5,2.Driverul asta e pentru placa video(placa grafica)sau am inteles eu aiurea?La mine scrie ceva de RADEON.Te intreb pentru ca mi-e sa nu stric ceva pe acolo si sa nu mai pot rezolva.Nu prea ma pricep la drivere,dupa cum vezi.Pe scurt,Cristi,te rog spune-mi ce se intampla daca instalez acest 337.50.Ce ar trebui sa observ?

  1. Vezi ca Radeon inseamna ca ai placa video de la ATI. Pe degeaba instalezi driverele video de la nVidia pe un PC pe care ai placa video ATI Radeon. Nu o sa aiba absolut nici un efect.

  2. După cum spune și George, îl instalezi degeaba, iar asta doar dacă te lasă să-l instalezi. Placa ta video nu este NVIDIA.

 2. Am citit multe despre sistemul lor, insa imi place sa fac parte dintr-un ecosistem pe care ma pot baza, iar in cazul de fata merg pe mana celor de la Google.

 3. Daca nu va place Digi incercati …..⌲ https://lolabits.es/ ….. de ce ? …. pentru ca …
  – are stocare spatiu nelimitat , iute la descarcare / incarcare …. un Win7ISO in doar 15 min up
  – poti avea fisiere la secret sau public , partajare
  – are previzualizare pentru continut , de ex: 10 min la filme de la alti utilizatori sa vezi ce doresti sa descarci …. ⌲ https://bit.ly/1ndJGtN
  – nu are limite la upload la fisiere !!!
  – are client de incarcare f.dragut in engleza din care eu am facut portable … https://lolabits.es/lolabox
  – how to / info ….. ⌲ https://blog.lolabits.es/
  – etc. + etc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.