Domo închide magazinele fizice, vai ce rău îmi pare…

O singură dată am cumpărat de la Domo, de la magazinul lor din Hunedoara, din incinta Kaufland. Vânzătorii păreau luați din piață, îmbrăcați cu tricoul magazinului și puși să vândă electro-IT. Habar n-aveau de caracteristicile produselor pe care le vindeau, dar îți răspundeau sictiriți la orice întrebare. Singurul individ din magazin atent la tine era paznicul, restul se chinuiau să te ignore. În Sibiu și-n Afi București am constatat că e la fel.

domo

De-asta magazinele erau aproape goale de fiecare dată când le treceam pragul, că niciun consultat de acolo nu te vedea, iar dacă te vedea, deși îți răspundea cât se poate de politicos, de cum deschidea gura îți dădea de înțeles că-l deranjezi și că întrebi prea multe.

Ce se întâmplă cu un magazin care-și alungă clienții o știm cu toții și n-are trebui să ne pară rău, e un fel de selecție naturală. Dar eu nu-s analist economic, nu înțeleg strategii de marketing și nici nu cunosc reala problemă a retailer-ului, doar am dat cu presupusul.

Cert este că vor fi închise toate cele 75 de magazine din țară, iar eu sunt profund îndurerat și întristat; n-am apucat să-mi fac nici un selfie într-un Domo… Acum e prea târziu…

5 Comentarii

  1. Apăi la toți e la fel, stai liniștit… În mod normal retailerii at trebui să facă training cu angajații, începând de la cele cu tematică de comunicare și terminând cu ultimele noutăți în domeniul în care activează. Având în vedere halul în care se fac afaceri în România, nici nu mă aștept pe viitor să văd vreo schimbare. Angajații sunt prost plătiți, pe angajatori îi dosre-n cot de ei și uite-așa am ajuns înapoi la celebrul „Las’ că merge și-așa!”.

  2. Cristi , trezeste-te ! Te afli in Romania ! Sa fii mirat si blocat cind vei intilni vinzatori politicosi si cinstiti , mecanici constiinciosi si alte asemenea probleme pozitive.
    Imi cer scuze , dar il contrazic putin pe Marian care a comentat mai sus „Angajații sunt prost plătiți”.
    Nu este asa , in opinia mea nu i-a obligat nimeni sa se angajeze acolo cu salariul ala mic . Vad ca este la fel ca si cu figurantii aia de parlamentari ” vrem salarii marite…bla bla bla ” Dar cind te-ai hotarit de devii parlamentar , nu ai stiut ce salariu primesti ?????
    Este doar opinia mea , poate nu reflecta realitatea , dar eu asa vad lucrurile.
    Si inca ceva ….sint si eu alaturi de tine in greaua pierdere suferita prin inchiderea tuturor acelor magazine ! ( imi pare rau ca nu stiu sa pun un emoticon ! )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.