Downgrade Samsung Galaxy S I9000 la Android 2.3.6 Gingerbread

Singura modalitate de a dispune pe Samsung Galaxy S I9000 de Android 4 sau o versiune superioară, constă în instalarea unui ROM custom în acesta. Din păcate, dar totodată cât se poate de logic, anumite funcții ale telefonului dispar deoarece nu sunt suportate de noua versiune Android sau, pur și simplu, deoarece realizatorul ROM-ului custom nu a reușit să le adapteze astfel încât să funcționeze așa cum ar trebui să o facă (personal, în timp ce am folosit CyanogenMod 10, un custom ROM bazat pe Android 4.1, cel mai mult mi-au lipsit aplicația Radio și stabilitatea versiunii Android originale).

Aseară, după ce telefonul s-a blocat pentru a nu știu câta oară,  mi s-a pus pata pe CyanogenMod, pe Android 4.1 și pe tot neamul lui, așa că am făcut downgrade la Android 2.3.6 Gingerbread, motiv pentru care, în continuare, voi detalia pentru posesorii unui smartphone Samsung Galaxy S I9000 care doresc să facă același lucru, fișierele necesare și pașii ce trebuiesc urmați pentru realizarea downgrade-ului.

Downgrade SGS I9000 la Android 2.3.6


Downgrade Samsung Galaxy S I9000

Pentru realizarea downgrade-ului vom avea nevoie de următoarele fișiere:

 • SAMSUNG USB Drivers
 • I9000XWJVZ_I9000OXAJVT_OXA.rar (parola pentru dezarhivare: samfirmware.com).
 • odin3 v1.85.exe.

Update în 28.03.2017: Fișierul I9000XWJVZ a fost șters din toate sursele pe care le cunoșteam. Dacă cineva îl găsește și are bunăvoința să-mi pună la dispoziție un link, voi actualiza tutorialul.

După descărcarea și extragerea fișierelor, instalați driverele SAMSUNG USB și reporniți calculatorul. În continuare, opriți smartphone-ul, apoi porniți-l în modul Download (apăsați simultan Volum Down + Home + Power). Rulați aplicația Odin3 v1.85 și, după ce v-ați asigurat că la ID:COM este afișat un port virtual (COM3, de exemplu), selectați casetele Re-Partition, Auto Reboot și F. Reset Time.

Selectați pe rând casetele BOOTLOADER, PDA, PHONE și CSC, apoi apăsați butoanele acestora și indicați locul în care se află fișierele corespunzătoare fiecăreia (aflate în folderul obținut la extragerea arhivei I9000XWJVZ_I9000OXAJVT_OXA.rar):

 • PIT » s1_odin_20100512.pit
 • BOOTLOADER » APBOOT_I9000XWJVZ_CL762604_REV03_user_low_ship.tar.md5
 • PDA » CODE_I9000XWJVZ_CL762604_REV03_user_low_ship.tar.md5
 • PHONE » MODEM_I9000XXJVT_REV_00_CL1064602.tar.md5
 • CSC » GT-I9000-CSC-HOME-MULTI-OXAJVT.tar.md5

Pentru a realiza downgrade-ul, apăsați butonul Start și așteptați confirmarea completării procesului:

Downgrade Samsung Galaxy S I9000

Smartphone-ul va reporni și vă va cere să realizați configurarea inițială. Asta a fost tot! Apropo, înainte de a realiza downgrade-ul, asigurați-vă că bateria smartphone-ului este încărcată complet și, categoric, urmând aceste instrucțiuni sunteți de acord că vă asumați răspunderea pentru orice i s-ar putea întâmpla iubitului vostru smartphone (vă înjură, sare la bătaie, se defectează, ia foc sau explodează și vă lasă fără dinți în gură). OK ?!? Bun, mă bucur că ne-am înțeles! :)

162 Comentarii

 1. Salut, eu am SGS Plus tot cu android 4.1 si mi se blocheaza incontinu, cum pot sa imi pun si eu iarasi 2.3.6? Ma poti ajuta? Merci!

  1. Spune-mi care dintre acestea lipsesc, unde nu le încarcă dintre PIT, BOOTLOADER, PDA, PHONE sau CSC?
   Sau le-ai numărat așa, la ochi, fiindcă ai văzut că ar fi trebuit să fie 5?

 2. APBOOT_I9000XWJVZ_CL762604_REV03_user_low_ship.tar.md5 si s1_odin_20100512.pit nu se gasesc in arhiva

  1. Tocmai voiam să-ți spun să încerci cu acesta. Mă bucur că ai reușit! Asemenea!

 3. am incercat si eu o multime de romuri custom,merg f bn la inceput dar dupa o perioada incep sa se blocheze …si ma enervez si iar revin la versinile vechi stock…:|(am instalat jocuri pe ele si nu merg nu se deschid ceea ce inainte cu romurile vechi mergeau ….)

  1. Între timp am revenit la Cyanogenmod, acum am 10.2, și sunt destul de mulțumit. Versiunea stock e foarte veche, lentă și lipsită de funcții cu care m-am obișnuit deja în android 4+

  1. Singurul joc instalat e Despicable Me, și se mișcă destul de binișor. Cu CM 10.2 n-am avut probleme de performanță. E drept, abia la a 3-a reinstalare cu wipe complet am reușit să-l fac să funcționeze fără să raporteze erori ce provocau închiderea anumitor aplicații sau caracteristici, dar de atunci rulează perfect.

  2. Cristian imi poti lasa cv prin care sa te contactez nr de telefon , adresa de messenger , skype .. orice sa ma ajuti te rog eu mult cu cv .. am un s plus :)

  3. Da, am văzut, m-ai întrebat cum poți accesa modul recovery în Galaxy S, chestie care puteai să o întrebi și aici. Vol Down + Home + Power, sau Vol Up + Home + Power.

  4. am incercat sa imi instalez 2.3.6 nu imi trece ,, SteupConnection,, . l-am lasat 2 ore si nu a facut nimic. de ce oare?

   Added!!
   Enter CS for MD5..
   Check MD5.. Do not unplug the cable..
   Please wait..
   CODE_I9000XXJVU_CL851880_REV03_user_low_ship.tar.md5 is valid.
   MODEM_I9000XXJVU_REV_00_CL1092175.tar.md5 is valid.
   GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVU.tar.md5 is valid.
   Checking MD5 finished Sucessfully..
   Leave CS..
   Odin v.3 engine (ID:3)..
   File analysis..
   SetupConnection..

 4. Da am revenit,am bagat pe el pana la’urma cyano 4.2.2 si am instalat real recing 2,gangstar rio si modern combat 4 si este ok :)

 5. Nu trb sa pui nmk la boot doar phone modem si csc-ul iar pit-ul il gasesti in odin acolo unde l-ai dezarhivat

 6. Salut…Am pus acum cateva zile ultima versiune oficiala de 2.3.6 pt i9000:
  Nordic countries
  PDA: I9000XWJWB
  CSC: I9000NEEJW2
  MODEM: I9000XWJW1
  insa apar cateva probleme de stabilitate…blocari, alarma nu functioneaza corect, contact ringtones nu se memoreaza., etc..
  Tu vad ca ai postat versiunea Open Europe
  PDA: I9000XXJVU
  CSC: I9000OXAJVU
  MODEM:
  Poti sa-mi spui ce modem are aceasta veriune si daca este stabila? Care este cel mai stabil firmware pt i9000 si la care sa tina bateria cel mai mult? Mersi.

  1. Câteva săptămâni după scrierea articolului am instalat CyanogenMod 10.1, iar acum folosesc CyanogenMod 10.2 și sunt foarte mulțumit de el. Bateria, ce-i drept, nu rezistă mai mult de o zi, că îl folosesc intens, dar nu cred că ar rezista nici atât fără Battery Defender.
   Cât despre modemul CyanogenMod n-am nimic de obiectat. Semnalul și viteza la Internet sunt OK.

  2. Cand faci flash la firmware se modifica si kernelul? Adica kernelul este inclus in firmware?
   Daca am facut flash cu CF-ROOT, am instalat cyanogenmod si apoi am revenit la un alt firmware 2.3.6 inseamna ca tel. nu mai este rootat sau pt unroot trebuie sa procedez altfel? Mersi.

  3. Da, include kernel. Dacă revii la o versiune android stock (oficială), se pierde root, altfel nu.

  4. Acum am 2.3.6. JW7 (ITV – Italy)…merge ok cu anumite exceptii: cateodata ecranul se aprinde si se stinge in mod repetat…posibil sa fie de la rom sau de la un clock widget ceva…

   Am tot cautat un firmware 2.3.6 stabil si inca nu am descoperit cea mai buna varianta. Din ce am citit JW9 pare sa fie cel mai ok cu value pack. Se poate pune un JW9 (am gasit portugalia sau germania) si sa pun modem JVU? sau sa merg pe modemul inclus in firmware?

 7. am downloadat cyanogenmode 10.1 .. unde bag fisierele alea de acolo ? trebuie pus cv si in memoria telefonului sau doar pe card-ul sd ??

  1. E de preferat să le pui pe card, așa poți formata memoria internă. Ai încercat Vol Up + Power?

 8. da imi intra in recovery si dupa imi apare ala de la android maimutoiu ala verde ce fac acolo pe ce apas ca sa intru in meciul ala pentru instalare ?

 9. NU STIU CE sa II mai fac X((X(X(X(X :((((((((((((( …. m-am uitat si pe net .. deci nu stiu unde gresesc :) fara ajutor mai calumea poate maine cristian nu pot .. deci chiar nu pot nu stiu , nu inteleg .. poate ma ajuti maine trg :)

  1. Încearcă asta: Vol Up » Power până la vederea logo-ului. Când apare logo-ul, apasă rapid (nu-l ține apăsat, doar apasă-l) butonul Home.E greu să te ajut având în vedere că nu dețin și nici n-am pus mâna vreodată pe acest model de telefon.

 10. Am facut asa si cand a aparut logo-ul am apasat repede pe home si nu se intampla nimic doar se restarteaza telefonul … ce sa ii mai fac .. ai skype crsitian ?

 11. Cristian , mie mi-a dat fail si dupa am scos bateria si cand am vrut sa il deschid mi-a aparut pe ecran un telefon mic si in monitor de cp si o linie intre ei cu semnul ”!” ce fac acum :| l-am stricat ?

  1. Ultima oara am avut instalat versiunea din iunie. dupa 2 saptamani a picat. se poate ca telefonu sa mearga din ce in ce mai prost , din cauza ca am instalat prea multe versiuni pina acuma?

  2. Nu. Eu nu le mai știu numărul. Am instalat toate ROM-urile care mi-au căzut la îndemână și acum telefonul funcționează perfect cu CM 10.2

  1. Eu folosesc CyanogenMon 10.1.3 și sunt destul de mulțumit de acest ROM. Indicații de instalare găsești aici.

  2. ma intereseaza daca pot folosi acest procedeu pt un upgrade de la 2.2 si nu pt un downgrade … :) in urma mai multor incercari primesc un raspuns de genul fail:

   All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

   ms.

 12. Am instalat mai multe ROM-uri oficiale si toate imi fac figuri cand vine vorba de a ma conecta la wifi, adica ma conectez apoi reporneste incontinuu si atunci cand ma apeleaza cineva se aude foarte incet apoi brusc foarte tare. Care ar fi problema pentru ca pe CyanogenMod nu am asemeanea probleme?

 13. Am instalat mai multe ROM-uri oficiale si toate imi fac figuri cand vine vorba de a ma conecta la wifi, adica ma conectez apoi reporneste incontinuu si atunci cand ma apeleaza cineva se aude foarte incet apoi brusc foarte tare. Care ar fi problema pentru ca pe CyanogenMod nu am asemeanea probleme?

  1. Fișierele sunt găzduite pe uploaded.net, hotfile.com și showorgo.com, acolo unde au fost încărcate inițial de proprietarii lor. Acest blog nu găzduiește fișiere a căror drepturi de distribuție nu le posed.

  2. Salut ai facut si eu downgrade de la cm 11 la 2.3.5 prin metoda ta.dar am constatat de cand am schimbat sticla la display,ca daca il pun la incarcat sau conectez la pc nu mai functioneaza touch-ul asa bine merge foarte greu trebuie sa apas mai tare pe display.daca cunosti problema pls un mail

  1. Fișierele sunt găzduite pe uploaded.net, hotfile.com și showorgo.com, acolo unde au fost încărcate inițial de proprietarii lor. Acest blog nu găzduiește fișiere a căror drepturi de distribuție nu le posed.

 14. da imi intra in recovery si dupa imi apare ala de la android maimutoiu ala verde ce fac acolo pe ce apas ca sa intru in meniul ala pentru instalare ?…nu pot intra in clock…..!!!tin apasat sus + home +power….si apare android system recovery (3e)

  1. Nu, n-are a face una cu alta. Telefonul căruia i-am realizat eu downgrade era rootat.

  1. APBOOT_I9000XWJVZ_CL762604_REV03_user_low_ship.tar.md5

   Acest fisier din arhiva .rar lipseste

 15. salu, am incercat si eu sa reinstalez 2.3.6.
  prima oara mi-a dat failed
  a doua oara s-a blocat la :
  Checking MD5 finished Sucessfully..
  Leave CS..
  Odin v.3 engine (ID:3)..
  File analysis..
  si aici a murit.
  acum nici macar nu mi se mai deschide telefonul
  se mai poate face ceva?

 16. am facut asa cum e in tutorial si am 4.1.2 dar nu imi merge sa ma uit la fisere video de pe net de pe cartela sim .. stii cumva cum pot rezolva ? mc

  1. Am un s1 cu cm11 si as vrea sa instalez cm7 dar nu merge. De ce ? C ar trebui sa fac ?

 17. Buna Seara Cristian,am o mare probleme .Eu detin un Samsung galaxy S2 Plus si are versiunea de android 4.2.2 cum pot sa-i dau down grade la o versiune mai veche ?? Pentru ca pe 4.2.2 se misca mai urat de ceva timp.Te rog ajuta-ma

  1. Bună. Ai aici instrucțiuni foarte detaliate. E nu dispun de acest model și nici n-am avut pe mână acest telefon. Sper că ți-am fost cât de cât de ajutor.

 18. Salut,am urmat pasi pentru downdate pentru un galaxy s1 si nu vrea sa se deschida,isi da restart apare doar imaginea cu galaxy s…in schimb imi dadea ceva erori acolo la recovery,am omis ceva?

  1. Da, ai omis erorile. Trebuia să cauți în google o soluție la acestea înainte de a continua. Reia procesul. Singura „problemă” e că resoftarea se face diferit de la un model de telefon la altul.

 19. salut cristian am si eu un s1 ia-m instalat 2.3.6 porneste e in regula dar daca il opresc nu mai porneste trebuie iar sa instalez android mereu la fel ma poti ajuta cumva am crezut ca este de la fisierul bootloader ca nu il gasesc si mai apare si o eroare E:cant move sd ceva de genu stima

  1. Încearcă cu o versiune actuală de Cyanogenmod și vezi dacă mai face la fel.

  2. Salut Critian , am si eu un S2 si as vrea sa stiu unde gasesc si eu un firmaware 2.3.6 ! as vrea sa revin la gingerbread , mentionez ca acum am 4.4 pe el !
   Pe xda am gasit ceva dar linkurile catre firmaware nu mai sunt buna si m-am gandit ca poate ma poti ajuta tu cu niste linkuri , eventual niste sfaturi ( pasi de urmat ) :)) Mersi frumos .

 20. am incercat dar nu merge imi apare E:failed to mount/sd cards E:copy_dbdata_media:Can’t mount/sdcard your storage not prepared yet,please use UI menu for format and reboot actions. ms

  1. Salut Cristian, am si eu un samsung galaxy s gt i9070, aveam pe el 2.3.7 mergea super dar imi trebuia niste aplicatii care nu puteau suporta aceasta versiune numai de la 4.0.2 asa ca am instalat 4.1.2 si nu sunt deloc multumit as vrea sa-mi spui daca o versiune mai inferioara adica 4.0.1 sau 4.0.2 este mai buna decat 4.1.2 sau sa revin la 2.3.7 Mersi mult.

  2. Eu folosesc 4.3.1 și sunt mulțumit, mult mai mulțumit decât eram de orice altă versiune anterioară.

  3. Am facut downgrade-ul la 2.3.5,dar acum nu mai am meniu in limba romana.

 21. salutare , cristian. ma poti ajuta si pe mine cu o descriere mai detaliata la cum trb sa procedez pentru a pune android 2.3.6 pe un galaxy i9000-s1 , l-am luat recent de la cineva , si are in el cyanogenmod 11 , fara sa stiu de ce urma sa se intample ,. am dat resetare generala la telefon , dupa toti pasii aceai cu , cont la cyanogen tara fus orar etc . in fine am trecut cu bine de alea . si cand credeam ca urmeaza sa se aprinda mi-au aparut 3 variante de a selecta am selectat una din ele si am dat finish , ca dupa ce sa aprins sa obderv ca ceva nu e in regula cu el avea totu schimbat , prima oara am zis sa mai dau o data reset , si am facuto , aceeasi problema , ca sa observ ca defapt ce am selectat eu acolo schimba androidu . am avut pe el 4.2.2 , dupa ce am dat reset ,a fost 4,3.1 parca si ultima oara a devenit 4.4.2 , ajuta-ma te rog nu mai pot face nimic cu el decat sa vb si sa caut ceva pe net , in rest nu mai pot baga aplicatii jocuri etc . si vreau sa revin la ceva gen 2.3.6 , asta am inteles ca avea el din fabrica . mentionez ca nu prea sunt as in ale pc-ului .

 22. Mersi mult, mi-a mers fara probleme, si de mult am incercat sa fac un update, dar nu am gasit, pana acuma.

  Mersi mult si spor in continuare!

 23. buna.eu am reusitsa fac downgrade-ul la 2.3.6 pe samungul meu i9000.singura problema ar fi ca nu are si meniu in limba romana.inainte de a-l roota aveam si meniu in limba romana.daca ma poti ajuta,ti-as fi recunoscator.

 24. Salut! Saptamana trecuta mi-am instalat Cyanogen 9 pe Samsung S. Nu mi-a placut prea tare, asa ca mi-am bagat 10. Bun, numai ca nu-mi mergea tastatura, google, play store, etc. Nu stiu ce naiba am incercat sa fac si dupa root, nu s-a mai aprins. Ramane in stadiul de inceput cu GALAXY GT-I9000 Samsung. Te rog, ajuta-ma!

 25. Buna Cristian , detin un Samsung galaxy s i9000, folosesc versiunea 2.3.6 cum pot sa trec pe o alta versiunea 4.1.2 ? etc.. Cu telefonul meu am urmatoarea problema, instalez jocul intra in meniu si cand sa dau (New Game) sa incep sa joc imi iese pur si simplu. Multumesc! Stima.

  1. Poți, dar pentru asta va trebui să-l rootezi, apoi să instalezi ceva ROM custom gen cyanogenmod. Detalii aici.

 26. Salutare, stiu ca e mai vechi post-ul dar poate ma ajuta cineva, am un SAmsung Galaxy S i9000 pe care i-am instalat Cyanogenmod10, a mers ok un an si jumatate, iar acum se deschide si apare doar sigla samsung si Cyanogenmod, apoi o ia de la inceput, iar arata ca incarca, iar apar siglele. Am incercat sa ii dau hard reset si nu functioneaza. Vreo solutie ?
  Va multumesc pentru ajutor

  1. Urmează pașii din articol, asta o să-l readucă la viață. Nu uita că la final va trebui să-l rootezi și să reinstalezi rom-ul custom dorit.

 27. Buna..Daca am resetat din nou softul la samsung galaxy s I9000 si mi se blocheaza de fiecare data cand intr-o intr-o aplicatie de genul facebook whatsapp Picsart ) se mai poate face ceva ca sa nu mi se mai blocheze si inchida ? Multumesc frumos

 28. Cand am reinstalat gingerbread, nu aveam versiunea in limba romana. Era doar in engleza, vietnameza si alte limbi asiatice…

  Exista vreo posibilitate sa instalez in limba romana?

 29. Salut, am cateva nedumeriri.
  1. Se poate face acelasi lucru si la i9001 (plus)?
  2. Care ar fi dezavantajele?
  3. Inainte am avut s1 cu android 2.3.6 iar acum am S1 plus cu android 4.4.2 si gyanogen 11, dar camera este mult inferioara. Se poate sa fie din cauza androidului?
  4. Oare am sa regret? :))
  Mersi.

  1. 1. Da, se poate.
   2. Dezavantaje pierzi doar dacă acum ai avantaje. Oricum, downgrade-ul în sine presupune un dezavantaj: vei folosi o versiune mai veche.
   3. Da, poate fi din cauza firmware-ului.
   4. Nu știu. Nu știu ce apreciezi la versiunea actuală și nici dacă respectivele funcționalități vor fi disponibile în cea veche, stock.

 30. sall am un s2 si are pe el instalat versiunea noua de soft as vrea sai dau resoft sa revina la softu lui original gingerbrea din odin da nu gasesc fisieru pentru odin fisieru care imi trebuie la pda la odin samsungu care il am este modelu GT-i9100XXLQ6 ma poti ajuta sai gasesc accea versiune

  1. Am mai recomandat cuiva să urmeze indicațiile din acest tutorial, au fost OK, dar acum văd că au dispărut și de acolo fișiere. Nu știu, sincer.

 31. Ma bucur ca am gasit acest sait.Am un samsung i9000la care avea versiunea 2.2.2 si mergea f prost.I-mi spunea cineva ca se blocheaza din cauza versiunii si l-am dus la service si i-a bagat 2.3.6.Nustiu cit de bine mergea insa cit m-am jucat cu el nu se mai bloca ca inainte insa nu avea limba Ronana.M-ia schimbat pe 2.3.4.Acum are limba romana insa cind intru pe net mi se blocheaza sau se inchide complect.La 2.3.6.nu are Romama?Am um LG p500 de vreo 4 ani si nu am nici o problena cu restartatul si blocatul insa are memoria f mica si la lumina nu vad nimic.Samsungu e net superior.Cum as putea copia datele de pe LG pe samsung{calendarul).N-am reusit sa copiez datele pe PC cu samsung Kies.Nu merge si pace.La lg copiez imediat datele pe PC cu lg suit 4.Ajutati-ma si pe mine.Multumiri!!!

 32. M-as bucura tare mult daca mi-ati arata toti pasii sa-mi schimb singur softul la 2.3.6. in limba Romana. Multumirii!!!

 33. salut Cristian,multumesc pentru ajutor,am reusit sa scot cyanogenul si sa am radioul meu ca fara el parca nu mai era telefon. mii de multumiri. exista vreo versiune de cyanogen care sa aibe si aplicatiile originalului,adica toate aplicatiile din fabrica ale telefonului inclusiv radio? si te avantajeaza cu ceva cyanogenul?

 34. Salut Cristian!, face urmatoare chestie selectez tot ca in tutorial dau stard incep sa se incarce niste fisiere i-ar dupa 3 secunde imi spune in acea consola All threads completed. (succeed 0 / failed 0)
  Removed!!. Ce pot face ?

 35. Update: Vad ca a ”luat-o” ca sa ma exprim astfel :)), revin cu inca un update la sfarsit, pana acum totul pare sa mearga bine

 36. Da a mers, ca timp mi-a scos 1:30 de secunde, foarte reusit tutorialul, bravo Cristian felicitarile mele.

 37. Am urmat exact pași pe care i-ai arătat în tutorial, dar în odin rămâne blocat la SetupConnection. De 4 ori am încercat și tot așa rămâne. Menționez că am schimbat de fiecare dată alt port usb și tot așa se întâmplă. Ce pot face căci telefonul a devenit neutilizabil. Mulțumesc.

  1. Dezinstalează Kies dacă există. Descarcă și instalează driverele Samsung. Conectează telefonul la PC folosind cablul original și rulează ODIN cu permisiuni de administrare (click dreapta » run as administrator). În tot acest timp telefonul trebuie să fie stins.

   După ce ai adăugat fișierele în ODIN, având telefonul conectat prin cablul USB, pune-l în modul Download și pornește instalarea din ODIN.

 38. Salut!! Am un s2 1900 simplu..android2.3.3 si mi se tot blocheaza…i-am dat revedire la setarile din fabrica de 2 ori ..ce e de facut ? (un sfat te rog!!!)

  1. Singurul motiv pentru care nu s-ar mai „aprinde” e lipsa de energie, așadar, are acumulatorul încărcat?

 39. Salut Cristian!! Am un s2 1900 simplu..android2.3.3 si mi se tot blocheaza…i-am dat revedire la setarile din fabrica de 2 ori ..ce e de facut ? (un sfat te rog!!!)

 40. E încărcată bateria. Îmi e să nu îl fi stricat că nici să intru în download mode nu pot de asemenea, am încercat mai multe metode dar mai aştept 1-2 zile, îl las la încărcat, poate poate o fi bateria, dacă nu vrea, încerc să deschid forţat download mode-ul cu mufa de la cablul de date şi cu rezistori. Sper să meargă.

 41. Salut cristian am si eu un samsung galaxy gt-i9000 s i.am dat data reset factory… Si acuma cand vreu sa il pornesc nu mai intra in menu imi sta blokat nu mai pot nici sa il resetez din nou daca ai putea sa ma ajuti te.as fi mare recunoscator.

  1. Păi nu știu cum aș putea să te ajut. Mai încearcă un factory reset din meniul recovery (Volum Sus » Home » Power).

  1. Scoate-i bateria și așteaptă 5 minute. Conectează bateria și încercă să accesezi Recovery (Vol Sus + Home + Power). Dacă nici așa nu reușești, apelează la un service.

 42. Salut,ma puteti ajuta?am un galaxy s1 si nu se mai aprinde imi arata dooar galaxy s Cyanogen(mod) si se restarteaza intruna,as vrea sa stiu daca am cum sa il fac ?am urmat sfatul de mai sus si degeaba,tot asa apare…Multumesc

 43. Buna cristian te rog dak vrei si ma poti ajuta urgent nu se poate introduce pe tel un alt android cu telefonul adica sa nu ai nevoie de un pc fiind ca nu am acces la un pc

 44. Salut. Nu pot face download la fisierele din articol.Link-ul nu mai este valabil.
  Multumesc.
  Daca ma poti ajuta si cu un sfat.Telefonul intra in download mode, odin il vede.Dau start, nu apare nimic in chenarul stanga(nici cu verde-nici cu albastru),jos primesc mesajul 0 succes,1 fail,sau 0 succces 0 fail.

  1. Am căutat în zadar noi surse, iar problema e că și eu le-am șters din PC odată după ce n-am mai folosit telefonul. Îmi pare rău!

 45. COA-I9000XFJV7-20110823175537
  GT_I9000_XWJS7_XXJPY_XEEJS1 – Froyo
  XWJW5_Deodexed_Zipaligned_MultiCSC
  Darky Rom & Resurection – Custom Rom foarte reusit la vremea respectiva, foarte stabil si fast.
  Pti file in cazul repartitionarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.