Download Windows 8.1 Update 1 (versiuni oficiale MSDN)

Începând de astăzi, Windows 8.1 Update 1 ar trebui să apară sub forma unui update prin Windows Store în toate sistemele cu Windows 8.1. Dacă nu aveți răbdare să așteptați și doriți să descărcați cât mai curând noua versiune a celui mai utilizat sistem de operare, vă pun la dispoziție versiunile oficiale MSDN.

Windows 8.1 Update 1

Nu descărcați și instalați Windows 8.1 Update 1 dacă o faceți în speranța că această versiune va readuce pe desktop-urile voastre noul meniu Start despre care atâtea s-a vorbit, sau dacă sperați la o creștere semnificativă a performanței sistemului comparativ cu versiunea 8.1.

După aproape 4 zile de utilizare a Windows 8.1 Update 1 vă pot asigura că Windows 8.1 nu e cu nimic mai prejos față de această versiune din punct de vedere al performanței. Cum era de așteptat,  în cazul de față avem câteva noutăți la nivel de interfață grafică și comportament, respectiv posibilitatea de a fixa pe bara de activități aplicații, un meniu contextual mai bogat pentru tile-uri, disponibilitatea barei de activități în aplicațiile Modern UI, iar boot-area se face în mod automat pe Desktop dacă Windows 8.1 Update 1 este instalat pe un PC fără display touch. În ceea ce privește meniul Start, acesta va reveni în interfața Desktop a Windows 8.1 în viitor, sub forma unei actualizări separate.

În fine, dacă doriți să descărcați și instalați manual Windows 8.1 Update 1, iată link-urile:

  • Windows 8.1 Professional Update 1 x64
  • Windows 8.1 Professinal Update 1 x86

via: bbs.ithome.com

6 Comentarii

  1. Acum il descarc si eu ca sper ca s-au rezolvat problemele .Eu am w8 core dar pot instala si w8.1 dar cu linkul de mai sus pot activa editia core sau doar professional ?

    1. Click pe link-ul „via” apoi descarcă versiunea n. Nu vei putea activa Professional dispunând de o cheie a Windows 8 Core.

  2. Foarte buna actualizarea , impreuna cu versiunea beta a driverilor Nvidia se vede o imbunatire clara a performantei in gaming.

  3. Mda, un Update, multe buguri, zici ca astia de la Microsoft se tampesc pe zi ce trece….
    La incadrarea mai multor fisiere in vederea mutarii sau copierii pe desktop, File Explorerul ingheata undeva la 10 sec., fapt observat pe doua sisteme de 32 si 64 biti.

  4. Sal, am instalat pe laptop windows 8.1 pe 64-bit si uneori imi apare ecranul albastru si imi afiseaza : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ( NETIO.SYS ), dupa care mi se restarteaza calculatorul. Tin sa mentionez ca am dezactivat user account control settings si am instalat avira internet security si baidu antivirus. Sa fie de la programele de antivirus? Nici windows defender al windowsu-lui nu imi da voie sa-l activez. Imi spune: This app has been turned off and isn’t monitoring your computer. If you’re using another app to check for malicious or unwanted software, use Action Center to check that app’s status. Ce ma sfatuiesti sa fac sa nu imi mai apara ecranul albastru si cum pot sa activez antivirusul windowsu-lui. Merci mult. Stima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.