Drivere Windows pentru orice smartphone Android

Pentru a avea acces root la un smartphone Android, până nu demult, era absolut necesară instalarea programelor specifice facilitate de fabricant (ex: Samsung Kies, HTC Sync, etc.), a pachetului ADB + SDK și a driverelor oficiale publicate de Google.

Universal ADB Driver este un utilitar pentru sistemele de operare Windows care, odată instalat, va permite calculatorului să recunoască perfect orice smartphone cu Android, conectat la unul din porturile sale USB. Creatorul său, Koush, cunoscut pentru dezvoltarea sistemului de recuperare ClockworkMod, prin Universal ADB Driver, pune la dispoziția comunității nu doar un software ce include driverele tuturor smarptone-urilor cu Android, ci și unul compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows.

Drivere Windows pentru orice smartphone Android

Așadar, indiferent de modelul smartphone-ului deținut, pentru a-i instala driverele necesare, va fi suficient să descărcăm și instalăm Universal ADB Driver, după dezinstalarea celor existente. Universal ADB Driver poate fi descărcat de aici, iar codul sursă, pentru cei interesați de acesta, a fost publicat în GitHub.

6 Comentarii

    1. Windows 8, m-am gandit si eu la asta. Si da, se pare ca trebuia repornit. Cineva a omis asta. Nu tu, geniul developer. Chiar si asa, a facut ce inteligentii de la Sony, HTC, Samsung etc. au fost prea indiferenti sa faca.

    2. Nu știu dacă e neapărat vina programatorului, repornirea sistemului după instalarea driverelor fiind aproape întotdeauna necesară în Windows.

  1. Pentru ce telefon și pe ce OS l-ai instalat și cum ți-ai dat seama că nu merge (apropo, la mine a fost necesar să repornesc PC-ul).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.