Dubai fotografiat de la etajul 85 al Princess Tower

În ultima vreme, tot mai multi fotografi renumiți vizitează Dubai pentru a imortaliza, așa cum știu ei mai bine, frumusețile orașului de pe malul Golfului Persic. Sebastian Optiz, un fotograf neamț, a fotografiat Dubai așa cum puțini au ocazia să o facă; de la 414 m înălțime, acoperit de nori și ceață (se întâmplă doar în 4, maximum 6 zile pe an). Fotografiile sunt incredibile, toate, dar în continuare voi posta doar preferatele mele:

Orașul norilor, Dubai - 3

Orașul norilor, Dubai - 2

Orașul norilor, Dubai - 1

Orașul norilor, Dubai - 5

Orașul norilor, Dubai - 7

Orașul norilor, Dubai - 6

Pentru realizarea acestor fotografii unice, Sebastian Optiz a urcat de câteva ori la rând, la 4 dimineața, la al 85-lea etaj al Princess Tower. Galeria copletă o găsiți aici.

Și fiindcă tot vorbim de fotografii din Dubai, bonus, am să vă arăt și preferata mea dintre toate cele pe care am avut ocazia să le văd până acum. Fotografia a fost realizată de David Hobby:

Dubai - David Hobby

Un comentariu

  1. Ultima fotografie pare desprinsa din colectia Stiinta si Tehnica din anii „80,acolo puteai vedea asa ceva postata sub titlul „Asa va arata orasul viitorului”.Iata ca viitorul ne-a prins din urma.Fabuloase toate fotografiile realizate in acest fascinant oras,pentru mine ramane fascinant doar din punct de vedere tehnic,tehnologiile folosite si rezultatele sunt extraordinare.In rest…o bogatie afisata ostentativ.Cel mai mult imi displace alaturarea dinte un hotel de milioane de stele si gramezile de moluz aflate in apropierea lui.Este un oras sera,probabil in interioarele de beton si sticla ai ce face..dar mai trebuie sa iesi si afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.