Am reparat ecranul maltratatului Nokia

Mai sunt două ore „de revoluție” și e gata, prin urmare niciun isteț nu mai poate veni cu texte de genul „las-o mai ușor cu publicitatea” (între noi fie vorba, pentru a evita acest gen de comentarii am renunțat la a vă mai vorbi pe blog despre gadget-urile achiziționate în ultima vreme). Revenind la subiect, mi-am „reparat” display-ul cu o banală și ordinară folie care m-a costat 11 lei.

folie lumia

Pentru că ecranul spart taie bine și pentru că n-aveam alt smartphone pe care pot instala și testa build-urile preliminare ale Windows 10 Mobile. Acum am! :)

4 Comentarii

  1. -Fost-a vre-un cartitor ca faci reclama la produse sau te lauzi cu ceva? Si,de a fost cineva sau nu,e dreptul tau prin detinere de blog.

    1. Ti se pare ca face reclama ? Mie nu! Poate nu vad eu bine….. Dar totusi iti recomand tie niste ochelari! Ca sa nu iti dau ”leacuri” d-astea prea costisitoare, iti recomand cu caldura….. SA NU MAI VIZITEZI ACEST BLOG DACA NU TE POTI ABTINE DE LA COMENTARII DE GENUL!
      Oriunde te intorci dai de hateri. Cred ca si Liviu Cristian e deacord cu mine, nu moare nimeni fara -1 vizita la statistici :)

    2. Crezi greșit. Mai citește o dată comentariul lui Marian, dar cu gânduri pașnice de data aceasta, și vei înțelege ce-a vrut să spună Marian. O spun fiindcă văd că ai înțeles total contrariul. :)

  2. Dar eu nu vreau să renunțați „la a vă mai vorbi pe blog despre gadget-urile achiziționate în ultima vreme” :(.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.