Cum se elimina fila “Previous Versions” din panoul de proprietăți al fișierelor și folderelor

Începem anul vorbind despre un subiect deschis în articolul anterior: Previous Versions. Ei bine, la Previous Versions putem avea acces și din fila cu același nume, afișată în cadrul panoului de proprietăți al fișierelor și folderelor:

Fila Previous Versions

După cum v-am mai spus și în articolul anterior, e inutil să păstrăm scurtături spre caracteristicile Windows pe care nu le folosim și prin urmare, dacă ați dezactivat realizarea punctelor de restaurare ale sistemului de operare, vă recomand să eliminați și fila Previous Versions din panoul de proprietăți, chiar dacă ajungeți rar la acesta.

Sunt de părere că eliminarea oricărei caracteristici neutilizate ajută la sporirea performanței sistemului de operare, oricât de insignifiantă ar fi.

Așadar, dacă doriți să eliminați din panoul de proprietăți al fișierelor și folderelor fila Previous Versions, descărcați și extrageți această arhivă, apoi instalați fișierul .reg cu numele „EliminarePreviousVersions„. După instalare, fila ar fi trebuit să fi fost eliminată. În caz contrar, dați Log off sau reporniți calculatorul.

fila previous versions eliminata

Dacă în viitor doriți să adăugați (reactivați) fila Previous Versions în panoul de proprietăți al folderelor și fișierelor, instalați fișierul .reg cu numele „AdaugarePreviousVersions„, inclus în arhiva descărcată de pe site.

Dacă v-a fost util acest truc și vreți să cunoașteți mai multe trucuri asemănătoare, vă invit să vizitați arhiva etichetei “Trucuri Windows“ dând click aici. Dacă aveți întrebări, dacă ați identificat vreo greșeală, sau dacă doriți să împărtășiți cu ceilalți cititori ai blogului un truc nou, aștept mesajul vostru sub forma unui comentariu la acest articol.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.